Hoera, Nijntje is jarig en dat wordt gevierd. Ik zie steeds meer producten van Nijntje voorbij komen. Wie kent haar niet? Volgens mij heeft iedereen wel iets van Nijntje in huis. Zo hebben wij voor beide kinderen een knuffel van Nijntje en staat er bij mijn ouders een spelletje van Nijntje. Nu is er ook een nieuw boek van TipToi met Nijntje.

Wat is TipToi eigenlijk?

TipToi is een interactief leersysteem voor boeken, spellen en speelgoed. Door het gebruik van de pen krijg je meer informatie. In het boek van Nijntje staan bijvoorbeeld een aantal verschillende verhaaltjes. Je kunt dan spelletjes doen op die bladzijden, op de figuren klikken met de pen en zo meer over ze te weten komen. En op de eerste bladzijde leer je iedereen kennen.

 kennismaken

Wat vinden wij TipToi Nijntje?

Onze kinderen zijn fan van deze leerzame spelletjes. Het voordeel van de boeken vind ik dat ze dit zelf kunnen doen. Ik hou ervan wanneer ze zelfstandig een spelletje kunnen doen. Het kan mee in de auto zodat ze zich daar kunnen vermaken. Er kan een koptelefoon worden aangesloten op de pen zodat anderen geen ‘last’ hebben van het geluid. Ideaal dus met meerdere boeken.

 winter

Wat krijg je in de starterset

Dit boek van Nijntje is te koop in een starterset. Dan krijg je het boek, een interactieve pen en een kabel om hem aan te sluiten op de computer. Met meerdere kinderen in huis is meerdere pennen wel fijn. Zo kunnen ze tegelijk spelen met de boeken. De boeken zijn voor onze oudste peuters/jongste kleuters. En dat merk je ook wel. Waar onze jongste dit dus heel leuk vind pakt onze oudste liever de spelletjes van TipToi die we hebben. Maar ook met 5-6 jaar zijn de boeken nog leuk om even erbij te pakken.

TipToi Nijntje naar het strand

Leuk bij een thematafel

Heb jij voor je peuter of kleuter ook een thematafel staan thuis? Dan is dit boek een aanrader. Er staan verschillende verhaaltjes in over thema’s die jonge kinderen aanspreken. Denk aan het strand, de winter, safari en speeltuinen. Leuk om zo met je kind ook over een thema te lezen en leren. Door het interactieve karakter van TipToi kun je het nijntje boek goed gebruiken om je kind zelf te laten ‘lezen’ en spelen.

Een goede tip om mee te nemen in de auto wanneer je op vakantie gaat ook. Een leuk boek om lekker zelf te spelen. Zijn jullie al fan van TipToi?

Voor 44,99 ligt het boek binnen een paar dagen bij jou op de mat via deze link.

Pinterest Nijntje en TipToi

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: