Afgelopen zondag, 4 oktober, kon ik bij de opening van de eerste concept store van Tumble ‘N Dry aanwezig zijn. Josan, die er ook al een leuke blog over maakte, haalde mij op. Super bedankt, anders was ik er nooit gekomen. Heel speciaal dat ik zo bij de eerste winkelopening voor mijn blog mocht zijn. In deze blog wil ik jullie meenemen naar deze leuke winkel in het centrum van Amersfoort.

Eerst gezellig een stukje in de auto gezeten met Josan. Even nader kennismaken, via de app al wel gesproken, maar verder kenden we elkaar nog niet. Leuk om zo ook eens een collega blogger te ontmoeten. Het was niet een heel lang stukje rijden, al was het bij de parkeergarage wel druk. We hadden de auto echt super dicht bij de winkel staan dus waren er ook zo.

Wat was het druk. Het was dan wel de eerste keer voor mij en ik wist echt niet wat ik kon verwachten, maar zo druk. Mensen stonden ook gewoon buiten te wachten. Buiten de winkel zagen we ook Jess staan met haar kleine mooie mannetje. Toen alle camera’s gepakt waren, kwam ik daar aan met onze mooie compact camera en zij met zo’n hele mooie gave grote, gingen we op ontdekkingstocht.

Wat een mooie winkel. Leuk aangekleed en super voor kinderen. Kleine speelhoekjes, leuke paskamers en allemaal leuke gezichtjes op de achterwand. Naast allemaal leuke kleding (het is dat onze kleine meid al super veel heeft en ik voor Luca niet echt iets leuks kon vinden) waren er ook kleine goodies zoals een pen, spiegeltje en notitieblokje. Het is de eerste concept store (naast de outletstore die er al wel is) van Tumble ‘N Dry. Ik denk dat het een succes gaat zijn. Persoonlijk vind ik het leuk om, in niet zwangere toestand, lekker te gaan shoppen voor mijn kindjes. Op internet kan het soms net iets anders uitvallen.


De opening wat leuk geregeld. Er was van alles om te eten en drinken. Sapje, drankje, koffie of thee. Lekkere snoepjes en taart. Er waren ook mensen bezig, duidelijk te herkennen aan een button, om vragen te stellen. Boven was een mooie ruimte om je kindje te verschonen en te voeden. Of om je maxicosie even neer te zetten. Zelf ben ik daar niet geweest, ik was op pad zonder kind. Het was helaas wat druk om echt hele mooie foto’s te maken (en misschien heb ik niet helemaal de juiste camera), maar verder vond ik het super leuk. Toen we weg gingen kregen we nog een leuke goodiebag. Echt een super leuke afsluiting van het uitje. Ze zijn het natuurlijk niet verplicht, maar dat ze dan toch hun best doen en iets leuks geven vind ik super tof, bedankt!


Als we weer nieuwe kleren voor de kinderen nodig hebben ga k zeker eens kijken. Tumble ‘N Dry heeft jongens- en meisjeskleren in de volgende maten:

  • Lo. collecties, in maat 62 t/m 92
  • Mid. collecties, in maat 92 t/m 104 
  • Hi. collecties, in maat 116 t/m 176

In de winkel waren de maten ook leuk aangegeven in leeftijd, 0-2 jaar bijvoorbeeld. Waar ik keek voor onze kleine dame. Ik denk dat er nog wel eens wat in de kast gaat belanden bij ons van dit leuke merk.


Wat vinden jullie van Tumble ‘N Dry? Zijn jullie al in de winkel geweest? Ik lees het graag in een reactie!


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: