Ongeveer twee weken geleden zag ik de video van Creachick dat zij in samenwerking met mus een nieuwe bullet journal had ontworpen. Nu valt mijn bullet journal van de action uit elkaar, zo jammer! Dus ik dacht dan ga ik deze eens testen. In deze eerste blog een unboxing van deze nieuwe bullet journal van Creachick en ik laat je zien hoe hij is in vergelijking met een andere bullet journal van mus. De kwaliteit van het papier heb ik dus nog niet getest (dit schijnt echt beter te zijn!), maar geef vooral aan wat jij zou willen zien in de testfilm. Maar nu eerst de unboxing.

De unboxing van de nieuwe bullet journal van Creachick

Hoe nu verder?

Ik gebruikte een bullet journal van de action voor mijn blogschema’s en dergelijke. Helaas valt deze nu uit elkaar, dus daar heb ik niets meer aan om netjes bij te houden (wel voor boodschappenlijstjes). Ik wil deze bullet journal dan ook op gaan zetten voor volgend jaar om alles van mijn blog bij te houden. De kaft voelt zo stevig aan dat ik denk dat hij dat wel moet redden een jaar lang. Ook wil ik met verschillende materialen werken om te kijken of het papier echt zo goed is als ze zeggen. Nu weet ik natuurlijk wat ik zelf wil, maar misschien heb jij ook nog vragen. Stel ze dan in de comments, zodat ik dat misschien mee kan nemen. Want de bullet journal van Creachick is in verhouding tot de andere bullet journals van mus wel een stuk prijziger met 19,99 euro. Mocht je nu overtuigd zijn na deze video, dan kun je hem hier kopen en wordt hij gratis thuisbezorgd.

Creachick Bullet Journal pinterest

Dus wil je iets weten over de kwaliteit van het papier, heb je andere vragen? Drop ze in de comments hier onder deze blog, op mijn social media kanalen of onder de video. Dan neem ik het graag voor je mee in een volgende video.

Creachick Bullet Journal instagram

Creachick Bullet Journal pinterest

2 thoughts on “Unboxing Creachick bullet journal van MUS!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: