Smartgames zijn wel een van onze favoriete spellen. We begonnen ooit met een boekje met de ark van Noach. Een spel dat je onderweg mee kunt nemen met magneetjes. Inmiddels is er al veel aan onze verzameling toegevoegd. Als laatste aanwinst Jaak en de Bonenstaak. Deze is ook genomineerd voor speelgoed van het jaar!

Hoe speel je Jaak en de Bonenstaak

Natuurlijk kan ik je prima zo via tekst uitleggen hoe je Jaak en de Bonenstaak speelt. Hij is makkelijk in elkaar te zetten, maar denk eraan de wolk met het kasteel er weer af te halen voor je start. Anders kun je de puzzelstukjes er niet goed in doen. Verder is het kijken, vooruitdenken en puzzelen. Ik heb ook een video opgenomen waarin ik je alles laat zien. Een unboxing+ zeg maar. Net zo makkelijk en leuk.

Unboxing video Jaak en de Bonenstaak

Speelgoed van het jaar

Elk jaar houdt speelgoed van het jaar een verkiezing om het leukste speelgoed in verschillende categorieën te kiezen. Een jury maakt een selectie en iedereen kan op zijn of haar favoriet stemmen. Daarbij kun je ook je favoriet winnen! Extra leuk dus. En een handig hulpmiddel naar de feestdagen toe. Zelf zie ik soms ook door al het speelgoed niet meer wat nou leuk is voor onze kinderen. Daarnaast geven ze ook tips m.b.t. spelen, zo ook de 30 minuten spelen regel. Je kunt via deze link stemmen op jouw favoriete speelgoed. Heb jij al gestemd?

En nu wachten maar

Wij hebben onze stem uitgebracht (de jongste ook op Jaak en de Bonenstaak) en wachten nu tot de bekendmaking van de winnaars. Altijd weer een leuk moment. Vorig jaar waren we er zelfs bij, hoe gaaf was dat! Dit jaar zal het vast iets anders gaan als andere jaren. Maar laten we er voor de kinderen gewoon een fantastisch feest van maken. Make it a december to remember.

Jaak en de bonenstaak - Pinterest

3 thoughts on “Unboxing Jaak en de Bonenstaak van Smartgames

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: