Wat is dit jaar toch vreemd hè. Ook de feestdagen zullen anders zijn dan anders. Denk aan het sinterklaasfeest en kerst. Veel gemeenten hebben al aangekondigd geen intocht te organiseren. En logisch ook natuurlijk in deze tijd. Toch wil ik er voor de kinderen iets leuks van maken. Ik heb een super leuk alternatief gevonden. Video van Sint, zo is hij er toch een beetje bij. En jij kunt ook je eigen video van Sint winnen. Lees snel wat het verhaal dit jaar is en hoe je kunt winnen.

Video van Sint

Video van Sint bestaat al langer. Altijd al een leuk idee om dit te laten zien in plaats van een Sint te laten komen in huis. Maar met de huidige maatregelen extra leuk. Zo is Sinterklaas er toch bij voor de kinderen. Zeker de kinderen die nog geloven vinden dit fantastisch, maar ik vind het zelf ook altijd net iets extra’s geven aan onze pakjesmiddag. Onze kinderen vinden het zo leuk om de foto’s te zien en te horen dat hij hun namen kent.

bellen pakjeskamer

Wat is er nieuw dit jaar bij video van Sint?

Dit jaar staat de Video van Sint helemaal in het teken van Sinterklaas en “de geheime schatkamer”! Niet 4 maar 6 onderwerpen (2 optioneel) waar je uit kunt kiezen. Keuze uit ruim 250 nieuwe stukjes en 2 versies zoals ik hierboven al schreef; Sint met roetveegpieten en piraat Berenstein of Sint zonder pieten met Piraat Berenstein en piraatjes. 4 nieuwe Sint/Piraten verhaaltjes, voorgelezen door Sint in zijn verhalenkamer en 5 vrolijke Sint liedjes, plus een Dansje om mee te doen.

Schatkaart piraat Berenstein

Wat hetzelfde blijft bij video van Sint

Leuk als die nieuwe dingen. Maar wat kreeg je dan eigenlijk? Misschien ben je helemaal niet bekend met video van Sint. Dus om het compleet te maken, dit krijg je ook: DVD of Download of Compleet (download, DVD met veel extra’s). Tijdsduur ongeveer12 minuten, bij meerdere personen iets langer (je kunt maximaal 8 personen op 1 bestelling plaatsen). Extra’s bij te bestellen, o.a Post van Sint kaarten.

Hoe krijgen de kinderen hun cadeautjes?

Ik weet nog dat vroeger bij ons de buurman vaak op de deur of het raam bonkte en de zak met cadeautjes achter liet. Hier is dat toch niet zo makkelijk, veel werken ook als wij het overdag vieren. In video van Sint kun je Sinterklaas de verstopplek laten verklappen, zoals de badkamer of de keuken bijvoorbeeld. Ideaal want je kunt zelf alles al vast klaar zetten/leggen. En de kinderen kunnen zo toch zoeken naar hun cadeautjes. Verstop ze in de badkamer bijvoorbeeld in een kastje of leg ze onder de douche/ in bad (zonder water dan wel he!).

Video van Sint pakjes

Wanneer bestellen?

Wij hebben de video vast gemaakt, dan heb je hem maar binnen. Verzenden is binnen 24 uur via Post.nl, maar de post heeft het druk. En verwacht het nog drukker te krijgen dit jaar. Dus wees op tijd met bestellen (wij vieren het pas 5 december). Voor België is een verzendtijd van 3-4 werkdagen, maar ook daar zal de post het druk hebben. Oh en let even op met verjaardagen, ik heb voor de jongste 5 jaar ingevuld. Dat is ze dus met het vieren van sinterklaas ook. Alleen haar verjaardag is 12 november. De video die je krijgt voor de verjaardag is dan met 6 jaar. Dus niet dit jaar gebruiken! Bestel je eigen video snel via de website van Video van Sint.

Video van Sint

Winactie: win een code om je eigen video van Sint te bestellen

Winactie is gesloten. De winnaar is gekozen dmv loting.
Jeanine Beijes mag mij mailen voor de code die gebruikt kan worden.

Afbeeldingen zijn eigendom van Video van Sint.

Pinterest afbeelding video van Sint

3 thoughts on “Win je eigen video van Sint met dit jaar piraat Berenstein

  1. Wij hebben al een paar jaar de video van Sint besteld. En het bevalt ons goed, erg leuk om die verraste snoetjes van de kinderen te zien. Dit jaar wordt het Sinterklaasfeest een stuk poverder dan andere jaren, deze video zal het feest zeker extra glans geven! Ik ga duimen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: