Succesvol vlogger willen ze allemaal wel worden, jongens en meisjes die vol bewondering Dylan Hagens, Stuk TV, Girlys blog, de Bellinga’s en consorten volgen. Te jong? Leeftijd speelt geen rol als het om vloggen gaat. VTech ontwikkelde een kekke camera waarmee zelfs kinderen vanaf vijf jaar kunnen bouwen aan hun sterrenstatus. Met de leukste vlogs, filmpjes en foto’s die ze helemaal zelf maken en bewerken. De kidizoom vloggercam is een must have.

De Kidizoom vloggercam

KidiZoom vloggercam, Winnaar Speelgoed van het Jaar 2020 in Belgiëis uitgevoerd in stoer blauw, leert hoe je filmt, bewerkt, monteert en deelt. In de stevige behuizing die tegen een stootje kan, gaat een verstelbare flip-up lens schuil, om eenvoudig een selfie-video vaste te kunnen leggen. Een 2,4 inch lcd-kleurenscherm, om tussentijds te checken of ze goed in beeld staan, 256 MB geheugen (uit te breiden met een microSD-kaart) en meer dan 20 opties en thema’s, zoals coole en grappige effecten en achtergronden, om zowel foto’s als video’s te bewerken.

kidizoom vloggercam

Vloggercam met green screen

En dan hebben we nog niet gesproken over de tofste feature van deze Vloggercam, het green screen. Hiermee voer je coole tricks uit, geef je gemaakte foto’s een geanimeerde achtergrond en maak je, indien gewenst jezelf (gedeeltelijk) onzichtbaar. Creativiteit, humor en zelfvertrouwen staan centraal. Met als resultaat mooie vlogs waarmee de eerste schreden richting sterrenstatus worden gezet. TikTok, Instagram en Snapchat zijn inmiddels gewaarschuwd.

kidizoom vloggercam - pinterest

Kidizoom vloggercam ook voor ouders

Een must have cadeau voor tijdens de feestdagen. En ideaal in vakanties. De kinderen zijn lekker bezig met het nadoen van hun helden van youtube en jij hebt even je handen vrij. Win-win toch?! Het lijkt me dan ook een fantastisch cadeau voor de kinderen. Ze willen altijd graag video’s opnemen en samen leuke shots maken. Maar ik heb er niet altijd de tijd voor (en zin in). Dan is de kidizoom Vloggercam een uitkomst. Hij gaat hier op het ellenlange verlanglijstje.

Wat staat er bij jullie op het verlanglijstje bovenaan voor de kinderen?

Advies verkoopprijs: VTech KidiZoom Vloggercam € 79,95.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: