Een tijdje terug schreef ik een blog over mijn kinderen. Dat mijn beide kinderen bijzonder zijn. Mocht je deze hebben gemist, je kunt hem hier nog eens lezen. Nu Nola bijna jarig is, 12 november wordt ze al weer 1, heb ik een leuk actie bedacht. Het klinkt nog ver weg toch? Ik kan je vertellen, het duurt nog 7 weken. Nog maar 7 weken hebben wij een baby in huis. Een iet wat grote baby, maar toch een baby. Dan is zij al weer een dreumes die alles gaat ontdekken en leren. Maar vandaag eerst meer over de actie die ik bedacht heb voor haar.

Echte post
In het vorige bericht over mijn kinderen gaf ik al aan dat wij bij de geboorte van Nola minder kaartjes en bezoek kregen dan bij Luca. Nu wil ik daar graag iets mee doen. Echte post is namelijk heel leuk. Een dressior vol met kaartjes is ook super leuk. Het geeft je net een beetje meer een speciaal gevoel. Nola is onze laatste baby. Er komen om ons heen vast nog wel baby’s, mijn schoonzusje is zwanger en zal als alles goed gaat in november bevallen van een prachtig mini mensje. Maar niet meer van mij en M. samen. Qua gezondheid gaat dat gewoon niet en wij willen onze kinderen alles kunnen geven wat we te bieden hebben.

Om het voor ons en Nola extra feestelijk te maken is dat volle dressoir natuurlijk super leuk. Hoe krijg ik nou een vol dressoir dacht ik bij mezelf. Toen Luca 1 werd kregen wij niet zo veel kaartjes meer. Eerlijk gezegd stuur ik zelf ook sporadisch een kaartje als iemand jarig is. Het schiet er gewoon bij in en om steeds te laat een kaartje te ontvangen vind ik een beetje gek. Ik doe mijn best, maar het loopt 9 van de 10 keer toch anders. Dus vraag ik jullie om hulp. Of eigenlijk om een kaartje.

Een kaartje voor Nola
Ik zou het super leuk vinden als jullie Nola een kaartje willen sturen voor haar verjaardag. Zodat zij ook dat speciale gevoel later terug kan zien. Dat zij ook veel kaartje kreeg en niet alleen haar grote broer omdat hij nou eenmaal eerder geboren is. Een mooie afsluiting van een mooi jaar. Ik hoop dat de actie slaagt en ik zal dan ook nog een blog schrijven hoe het is gegaan. Daarin komen dan natuurlijk ook alle kaarten die wij hebben ontvangen.

De informatie voor het versturen
Verjaardag: 12 november 2016 (op een zaterdag!)
adres: mocht je ons adres niet hebben stuur dan even een mail naar infomamaminke@gmail.com. Dan stuur ik het je zo snel mogelijk toe. 

Heb jij ook een project?
Heb je zelf ook zo’n project opgezet en zou je graag een kaartje voor iemand ontvangen laat het mij dan weten. Ik help graag met leuke initiatieven. Je kunt het bijvoorbeeld op een briefje bij je kaart in stoppen of mailen naar infomamaminke@gmail.com

Doen jullie mee?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: