Heel eerlijk, voor Nola heb ik zelf weinig gekocht in de winkel. We hadden een groot pakket liggen en ik heb nog een groot pakket met kleine maatjes gekocht via facebook. Verder hadden we toen niet echt wat nodig. Wel hebben we nog het een en ander gekregen dat we echt gewoon heel leuk vonden. Dat babykleding niet heel duur hoeft te zijn bewijst de Zeeman maar weer. Super leuke kleding, goede kwaliteit voor een klein prijsje.

Voor de zomercollectie heeft zeeman weer leuke basisitems en sportieve kledingstukken in vrolijke kleuren. Neutraal, meisjes en jongens, alles is vertegenwoordigd. De printjes zijn geïnspireerd op het leven in de zee. Helemaal goed denk ik, want Luca is gek op diertjes. Met de kleding van Zeeman kun je een zeemanslook  met een unieke twist voor je baby creëren.

Naast de leuke collectie geïnspireerd op het zeeleven hebben ze ook een leuk collectie met vrolijke kleurtjes voor meisjes en stoere items voor jongens. Ook de kleding voor de kinderen is weer erg leuk.  Bij zeeman kun je kleding kopen voor newborns (maat 50 – 68), baby’s (maat 68 – 86), kids (maat 92 – 128) en tieners (134 – 164). Let op, niet alle kleding is in alle winkels verkrijgbaar. De winkel vlak bij ons heeft bijvoorbeeld veel newborn maar minder kids.

Ik wil deze collectie graag met jullie delen. Vind hem zelf heel leuk. Nola heeft op moment van schrijven een setje van de Zeeman aan dat we bij de geboorte van Luca hadden gekregen (unisex). De kwaliteit is dus echt goed, want ik gooi het gewoon na 1 dag in de was. Met dat spugen is dat wel zo prettig. En nu ze nog zo snel uit de kleding groeien is het ook prettig dat je leuke en betaalbare kleding kunt kopen. Die je eventueel voor een volgend kindje kunt bewaren of verkoopt via internet. Hieronder vind je verschillende items uit de collectie, prijzen vanaf 2,49 euro. In de winkel en op de site staan de exacte prijzen.


En de Zeeman heeft iets leuks, voor de nieuwe ouders in 2016 (ja, je kindje moet echt in 2016 geboren zijn dus Nola krijgt er helaas geen 1) kun je een rompertje aanvragen via de site. De rompertjes van Zeeman gebruik ik ook heel veel en zijn erg fijn. Luca draagt ze in de avond nog steeds van de zeeman! Wat vinden jullie van de nieuwe collectie van de Zeeman? Kopen jullie daar vaak kleding?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: