Het valt me de laatste tijd steeds vaker op. Eigenlijk wordt ik er niet zo blij van. Al heeft het ook wel zo zijn redenen. Mijn kindjes zien er super uit, vind ik zelf dan. Nola vaak in een leuk jurkje of stoere broek. Luca een lekkere trui en jogging of spijkerbroek eronder. En dan moet ik zelf ook nog even aankleden. Snel gris ik wat uit de kast. Een zwangerschapsbroek (mijn andere spijkerbroeken passen niet meer) en een trui. Het ziet er wel oke uit, maar kan altijd beter.

Je uitstraling vertelt veel over je. Hoe je er uit ziet geeft ook wel een beetje aan hoe je je voelt en hoe je voor jezelf zorgt. Nou, wat mijn kleding je vertelt wil ik eigenlijk niet weten. Dat vind ik helemaal niet leuk, want naast moeder ben ik ook gewoon nog Minke. Niet alleen maar mama, maar ook gewoon nog een vrouw, vriendin, zus, buurvrouw etc. Dat wil ik meer tot uiting laten komen. Ik ga weer verder met afvallen en ga het sporten weer oppakken. Mijn eetpatroon ga ik wat veranderen en mijn kleding neem ik onder de loep.

Welke kleding staat mij? Welke keuren staan goed bij mij? Wat staat er bij mijn figuur? Welke kledingstijl vind ik zelf mooi? Wat is praktisch met kinderen, maar doet niets af aan wat ik zelf wil uitstralen? Wat trek ik aan bij speciale gelegenheden, bijvoorbeeld de doop van Nola? Jeanine Houben kan je daar heel goed bij helpen. Er zijn verschillende diensten die je bij haar kan afnemen. Het ligt er aan wat je zelf voor ogen hebt, Wil je je persoonlijk imago aanpakken of juist je zakelijke imago? Ik ben daar zelf erg benieuwd naar, want ik zie door de bomen, of eigenlijk kleding, het bos niet meer. Ik ga eens op onderzoek uit.

Hebben jullie wel eens een kleur of stijlanalyse gehad? Zouden jullie dat leuk vinden? Ik lees het graag in een reactie.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: