Ken je dat, dat je graag een muursticker wilt ophangen maar vaak wisselt van plek? Zo zonde als je een leuke tekst op je muur hebt staan en een maand later de tekst toch liever op een andere plek zou willen. Of als je eens een andere kleur op je muur wilt. Ik heb gehoord dat je dan de muursticker makkelijk kunt verwijderen, maar deze is dan wel weg. En terug plakken is geen optie. Zonde van je geld dus. Daar heeft House of Shira een oplossing voor. 

Wie zijn ze?
Het team achter House of Shira heeft een passie voor Christus. Daarnaast houden ze heel veel van vrienden en familie en van ontwerpen. Ze vroegen zich af hoe je een opbouwend en liefdevol huis kunt creëren. Zo is dit mooie interieurmerk ontstaan. Het merk kenmerkt zich door eenvoud. Strakke ontwerpen en basic kleurgebruik maken de producten stijlvol en passend in ieder interieur. Je kunt er zo veel moois kopen. Denken aan mooi spullen voor je huwelijk (bijvoorbeeld een mooi ringendoosje), voor je kinderen (leuke krukjes met tekst erop), notitieboekjes en veel meer. Neem zeker eens een kijkje.

Transparante lijst
Ik mocht een product uitzoeken uit de shop om te reviewen. Ik had de transparante lijsten gezien en was heel benieuwd naar het resultaat. Zou het echt een muursticker kunnen vervangen? Is hij echt zo licht? Is hij makkelijk op te hangen? Vragen die ik had toen ik een prachtige tekst bestelde. Het mooie is dat je kunt kiezen uit teksten die zij hebben, maar ook zelf een tekst kunt aandragen. Je kunt dus je favoriete Bijbeltekst laten afdrukken. De lijsten kosten tussen de 15,95 en 17,95 euro, je Bijbelvers op maat kost tussen de 15,95 en 19,95 euro. Fijne prijsjes, ook leuk om als cadeau te geven.


Prediker 4:12b
Ik koos er voor om een Bijbelvers op maat te laten maken en koos voor prediker 4:12b. Een mooi vers over de liefde. Want zonder liefde kunnen wij niet. Het pakket kwam helemaal heel binnen, dat is wel heel fijn. Hij was heel goed verpakt, er zaten dan ook geen beschadigingen op het transparante vel. Je kunt de lijst inderdaad makkelijk aan 1 spijker ophangen. Ik koos voor een zwarte tekst zodat deze op een gekleurde muur, maar ook op een witte muur mooi uit zou komen. Dat doet het ook echt. Maar het transparante vlak weerspiegelt wel (zie uitgelichte foto). Hou daar rekening mee. Zelf vind ik dit niet heel storend. Ik vind dit een heel goed alternatief voor een muursticker, met een aantal grote voordelen. 

  • Makkelijk te verplaatsen als je de tekst op een andere plek wilt hebben.
  • Geen geklungel met het opplakken van de tekst op je muur.
  • Een nieuwe kleur verf op de muur is geen probleem, de lijst hang je erna gewoon weer terug.
De mensen die hem gezien hebben vonden het ook allemaal erg mooi geworden. Het brengt dus echt positiviteit in huis. Wat vinden jullie van dit alternatief voor een muursticker? Kennen jullie deze leuke webshop al?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: