De voorbereidingen voor ons huwelijk zijn nu wel in volle gang. Waar de meeste trouwen wanneer de kinderen er nog niet zijn (of juist al een stuk ouder) hebben wij onze kinderen bij ons op deze speciale dag. Dat vraagt natuurlijk om wat extra voorbereiding. Wat gaan ze aan trekken op de grote dag? Willen we een bruidsmeisje en bruidsjongen? Wie vragen we dan of alleen onze kinderen? We hebben besloten het gewoon bij onze kinderen te houden die ons helpen. Extra leuk voor ze natuurlijk. En voor mij ook, want ik kan een geweldige jurk uitzoeken samen met onze jongste als niet officieel bruidsmeisje.

Droom bruiloft met onze kinderen erbij

Voor mij is was het toch wel een droom om te trouwen. Van Mark hoefde het niet direct en zeker niet met zo veel mensen als ik er bij zou willen. Al die aandacht speciaal voor ons hoeft van hem niet direct. Maar we proberen samen dat het onze dag wordt, niet van de ene meer als de andere. Nee, echt een combinatie van ons beide. Wat we beide vooral heel waardevol vinden is dat de kinderen bij onze grote dag aanwezig zullen zijn. Ik vind het oprecht heel tof om onze liefde te verbinden samen waar zij ook bij zijn. Want onze kinderen zijn toch een beetje het resultaat van onze liefde. Een prachtig resultaat, al zeg ik het zelf.

Wat gaat onze jongste aantrekken op onze bruiloft?

Hoewel ik het net zo bijzonder vind dat onze oudste bij onze bruiloft aanwezig is, vind ik onze jongste wel echt heel speciaal. Een meisje die een look-a-like van mama gaat zijn. Dat onze jongste van jurken houdt én op mij lijkt is niemand in onze omgeving vreemd. De jurk die zij droeg op de bruiloft van mijn zusje en zwager gaat nog steeds minimaal 1 keer per week aan. Het liefst dan 2 dagen achter elkaar. En dan moet hij van mij echt de was in. Daarna, wanneer hij net weer in de kast ligt, wordt hij weer gepakt om aan te trekken. Dus een prachtige jurk voor haar staat al vast. Maar waar ga je zoeken voor een jurk voor de dochter van de bruid en bruidegom. Wordt het een jurk voor een bruidsmeisje of toch een andere?

Bruidsmeisje jurk zoeken weddingprep - pinterest

Hebben we wel echt een bruidsmeisje en bruidsjongen?

We hebben eigenlijk niet echt een bruidsmeisje en bruidsjongen op onze bruiloft. Zoals ik al zei aan het begin zullen alleen onze eigen kinderen een rol hebben. Zo zullen ze ook mee gaan op onze trouwfoto’s. Er komen ook foto’s van ons samen, maar onze kinderen zijn nu eenmaal verweven met ons dus die willen we daar ook graag bij hebben. Daarnaast zullen ze ook tekenen in hun eigen boekje dat ze instemmen met ons huwelijk. Dat hopen we dan maar, dat ze er mee instemmen. En ze zullen die dag er op hun allerbest uit zien. Onze oudste wil wel iets zoals papa aan en onze jongste zoiets als mama. Uiteraard!

Jurk en accessoires voor een bruidsmeisje gezocht

Tijdens mijn zoektocht naar een jurk voor een bruidsmeisje voor onze jongste kwam ik een geweldige website tegen. Prachtige bruidsmeisjesjurken (of communiejurken) en accessoires voor onze grote dag voor ons kleine prinsesje. Ik had al het een en ander uitgezocht qua jurk, haaraccessoires en schoenen. Tot ik bedacht dat ik wel even naar de maat moest kijken. Want ja, ze is nu eenmaal best klein van stuk. Helaas zag ik dat de jurken starten vanaf maat 122. We wachten dus nog even met kopen. Ik hou hoop dat ze nog een beetje groeit (hup groeispurt ineens!) en dan precies in die maat uit komt. Want nu zit ze nog in maat 104/110. Schoenen kunnen wel, want ondanks haar kleine maat hebben ze die gelukkig wel. En haaraccessoires passen eigenlijk altijd wel. Daarbij hebben ze ook prachtige bruidssieraden, kan ze mama helpen uitzoeken en kunnen we alles in 1 keer bestellen. Ik ben er namelijk nog steeds niet over uit welke sieraden ik ga dragen.

Wat kun je nog meer kopen online?

Je snapt dat ik nog even verder keek op de site wat er te vinden was. Prachtige bruidsschoenen, haaraccessoires en sieraden voor mij! Maar dat niet alleen. Ook voor heren kun je er van alles vinden. Zelfs decoratie kun je er kopen. Handig, als je nog wat nodig hebt. Een gastenboek bijvoorbeeld of decoratie voor de tafel. Organiseer je een vrijgezellenfeestje? Ze hebben daar te toffe tijdelijke tattoo’s voor het vrijgezellenfeestje. Ik raakte niet uitgekeken. Dus mocht je net als wij in de voorbereidingen zitten van je huwelijk of organiseer jij een vrijgezellenfeestje neem dan zeker even een kijkje.

 

 

Uitgelichte afbeelding: Stock Photos from sirtravelalot/Shutterstock

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: