In deze weddingpreps laat ik je zien hoe je makkelijk een basic make-up look maakt voor je bruiloft. Helemaal zelf. Met de budget make-up die ik al eens eerder aan jullie liet zien. Want hoewel we er allemaal prachtig uit willen zien op onze grote dag, hebben we niet allemaal een enorm budget om alles te kunnen kopen. Alles wat je dan zelf kunt doen is natuurlijk fijn. De video is wat lang geworden, zo’n 30 minuten, maar echt de moeite waard. Je krijgt niet alleen te zien hoe de make-up wordt gedaan, maar krijgt ook extra tips.

Wie is de make-up artist?

In deze video wordt de basic make-up look gedaan door Machteld, van Made Creatives. Zij richt zich voornamelijk op zwangeren en maakt verschillende producten om je zwangerschap een onvergetelijke tijd te laten zijn. Zo kun je je buik laten afgieten of een bellypaint laten maken. Beide heb ik ook mogen meemaken en zijn echt een aanrader. Machteld stelt je op je gemak tijdens het painten en dit kan ze ook erg goed en snel. Is de drempel te hoog om naar haar te komen? Ze doet ook bellypaints op locatie!

De video is wat later geplaatst

Of wat eerder opgenomen. Het is net hoe je het bekijkt. Ik nam de video met Machteld op in maart dit jaar. Toen kreeg ik een nieuwe laptop, super fijn. Alleen was daarmee mijn editprogramma voor video’s weg. Ik kon geen fijne vinden en zo bleef de video maar liggen. In de zomer een video met winterkleding uploaden vond ik ook weer zo apart. Maar nu dus eindelijk af. Het heeft wat zweet en tranen gekost om te editten. Maar het is leuk geworden denk ik. En vooral de tips vind ik zelf erg fijn. Ik kan je vertellen, dat ik kan nu een basic make-up look bij mezelf kan maken. En ik heb daar dus echt geen verstand van. Zo niet mijn ding ook. Maar het lukt en ik loop niet voor gek. Denk ik. Dus dan kan jij het ook.

How to: basic make-up look voor een bruiloft

Ik hoop dat jullie het een leuke video vonden. Zou jij je make-up look zelf maken op je bruiloft of het toch laten doen? Het resultaat van mijn look? Die zie je op de foto hieronder :).

How to basic wedding make-up pinterest

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: