Vandaag is het wereld aids dag. Op deze internationale dag wordt er over de hele wereld aandacht gevraagd voor HIV/AIDS. De bestrijding van deze erge ziekte, samen met nog andere verschrikkelijke ziekten, is 1 van de millennium doelen van de Verenigde Naties. Voor 2015 wilde ze de verspreiding van deze ziekte stopzetten en terugdringen. Er zijn heel veel mensen geinfecteerd met deze ziekte. Niet alleen in Afrikaanse landen, maar ook gewoon in westerse landen zoals Nederland en de Verenigde Staten. Daarom is het van belang hier ook aandacht aan te geven.

Apple doet dat als bedrijf ook. Vandaag doneert Apple een deel van de opbrengt van alle producten, dit is inclusief accessoires en cadeaubonnen, die vandaag worden verkocht in de Apple Store en in de online Apple Store. Dit wordt gedoneerd aan het Wereldfonds voor de bestrijding van aids. Apple heeft nog een actie lopen vanaf vandaag tot en met 7 december. Elke keer dat er deze week een app wordt verkocht die deel uitmaakt van (Product)RED of in zo’n app een aankoop wordt gedaan, gaat 100% van de opbrengst naar het Wereldfonds voor de bestrijding van aids. 

Ben jij ook fan van Apple? Sla dan nu je slag en schaf iets aan. Dan draag ook jij bij aan het goede doel! Klik hier om naar de website van Apple te gaan.

 

Deze afbeelding is van Apple.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: