Twee weken terug plaatste ik nog een kletsartikel met mijn plannen voor mijn blog. Ik vond dat erg leuk om te schrijven en geeft mijn eigen gedachten ook mooi weer. Heel handig dus ook voor mezelf om nog eens terug te lezen. In die twee weken is er al weer het een en ander gebeurd. Heel veel leuke dingen, maar ook wat minder leuke dingen. Alles dat ook effect heeft op mijn blog. Om dit toch ook met jullie te delen toch weer een soort kletsartikel. Wat dingen die leuk zijn om te delen, maar waar ik niet een heel artikel mee kan vullen. Ik hoop dat jullie het leuk vinden.

Naturalis
Voor MamaKletst mocht ik met Luca naar een persevent. We mochten met e T-rex express naar Natrualis. Een hele onderneming vanuit Ede (helemaal naar Leiden). Gelukkig vind Luca treinen echt heel erg leuk. Hij keek zijn ogen uit. Ook dino’s vind hij te gek en die waren er genoeg te zien die dag. In Utrecht werden wij opgewacht door 2 dino’s, in Leiden was er nog een mooie T-rex en ook in Naturalis keek Luca zijn ogen uit. Het was er super leuk, met activiteiten voor jong en oud. Vooral de dino’s waar je mee kon spelen waren een grote hit voor Luca. Ik zou echt graag nog eens terug willen met hem en kan het ook zeker aanraden voor andere ouders. Neem ook een kijkje bij MamaKletst voor mijn hele artikel over de treinreis en Naturalis

Gastblogger
Zoals jullie misschien hebben gelezen ben ik in november tante geworden. Dat betekend dat gastblogger Machteld bevallen is. Van een prachtige dochter. Toch vond ik dat aan de andere kant jammer, want de blogs rondom haar zwangerschap houden dus op. Ik ben op zoek gegaan naar een andere gastblogger en heb een hele leuk zwangere mama gevonden, Angela. Zij neemt ons mee op haar avontuur met de zwangerschap en een rondlopende zoon. Jullie konden al een voorstelblog en een blog over de eerste weken lezen


Challange en bloghop
Ik doe mee met een bloghop in deze feestelijke maand. Fleur bedacht een hele leuke manier om af te tellen naar kerst. Samen met 24 andere bloggers maken wij elke dag een leuk artikel voor jullie. Dit kunnen jullie dan bij ons op de blog lezen. Wij linken dan ook naar de blog die voor ons stond en de blog die na ons komt de volgende dag. Zo weet je precies waar je heen kunt gaan. Ik vind het echt super leuk dat ik hier aan mee mag en kan doen. Ook in het nieuwe jaar ga ik mee doen met een leuk project. Dan zal ik op donderdag proberen een leuke blog te schrijven over iets creatiefs. Dit zal met namelijk gaan over bible journaling, omdat ik dit zelf het leukst vind. Ik ben alleen niet de enige die mee doet en je kunt dan dus ook verschillende creatieve vormen vinden. Later kun je daar meer over lezen.

Ziek
De ‘r’ is weer in de maand en de ziektekiemen leven weer volop lijkt het wel. Nola is al een tijdje ziek geweest en heeft ons heel wat nachtelijke uurtjes wakker gehouden. Luca was een aantal dagen ziek begin november en was toch echt niet zichzelf. Zo zielig vind ik dat, als mijn kinderen ergens last van hebben. Dan heb ik toch liever zelf iets. Al moet je dat niet te hard wensen, want op dit moment heb ik zelf last van een milde oorontsteking. Hij is al aan het wegtrekken en dus wachten we nog even met starten van antibiotica. Hopelijk hebben we het dan allemaal weer gehad voor deze winter. Ik ben er wel klaar mee eerlijk gezegd. We zullen zien, de winter is in ieder geval nog lang niet voor bij.


Rustig aan
Vanwege bovenstaande heb ik besloten om het gewoon even rustig aan te doen in december. Genieten van de feestdagen en mijn gezin. Allemaal gezond het nieuwe jaar bereiken en dan verder met alle leuke dingen die ik op de planning heb staan voor mijn blog. We gaan niet weg en zullen echt nog blogs online zetten, daarvoor vind ik het veel te leuk. Alleen als er weer een aantal korte nachten zijn geweest zal ik eerder kiezen om even te rusten en te slapen in plaats van te gaan bloggen. Dus mocht het iets stiller zijn, we genieten enorm van ons gezin.

Winactie
Als laatste nog even jullie aandacht voor de winactie. Je kunt nog tot morgen (4 december) 23:59 uur mee doen. Doen jullie al mee? Je kunt hier mee informatie vinden over de winactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: