Geen wasdrogen maar buiten drogen

Oke, het is echt al een hele poos geleden dat wij ‘back to basic’ gingen. Zo’n 4 jaar inmiddels, toen we in dit huis gingen wonen. Toch leek het me leuk om er een blogje aan te wijden. Want waarom hebben wij geen droger? Zonder kinderen is het nog te overzien en is de was redelijk beperkt. Met kinderen heb je toch echt veel meer was, zeker straks met onze babygirl erbij. Toch gaan wij niet voor de wasdroger, maar voor drogen aan de lucht of buiten drogen. Waarom? Lees snel verder!
Toen ik bij M. ging wonen in 2010 had hij een combi wasmachine/droger. Heel handig als je in een appartement met weinig ruimte woont. Er was namelijk geen ruimte voor een wasdroger apart en er was ook niet veel ruimte om je was te drogen in huis aan een rekje. Het beddengoed brachten wij zelfs naar mijn schoonouders toe. Maar echt drogen doet zo’n combi droger nou ook weer niet was onze ervaring. Dus toen we in ons huidige huis kwamen wonen hebben we de droger eigenlijk niet meer gebruikt. Meer dan genoeg ruimte om de was binnen te drogen en we hebben zelfs een droogmolen voor in de tuin.

Geen wasdrogen maar buiten drogen


Maar toen waren er nog geen kinderen. Dus hadden we ook wel minder was natuurlijk. Toch besloten wij toen we een nieuwe wasmachine moesten kopen omdat de oude het begaf om geen droger meer aan te schaffen. Zo’n droger is namelijk best duur in gebruik en we gebruikten hem toch niet. En toen waren er toch ook al gedachtes over het proberen uit te breiden van ons gezinnetje. Dus zo kwam het dat we geen droger meer hadden.

Geen wasdrogen maar buiten drogen


Missen wij de droger?
Eerlijk? Eigenlijk nooit. Heel soms als we veel was hebben en het niet buiten kan drogen is het even zoeken naar ruimte. Maar het droogt binnen best snel en bespaard zo veel geld dat ik er niet aan denk een droger te halen. Mij veel te duur. Daarbij ziet het er toch ook super schattig uit als je de was aan de lijn laat drogen van die kleintjes? De babykleertjes de we al hadden in huis heb ik pas maar eens gewassen toen het mooi weer was. Lekker buiten drogen en het ziet er super cute uit. Het heeft wel iets huiselijks vind ik. Enige probleem was het aantal wasknijpers, gelukkig konden we wat van mijn schoonvader gebruiken zodat ik alle was kon ophangen. 

Hebben jullie een droger? Waarom wel/niet en zou je een droger missen (of juist willen als je deze niet hebt)? Ik ben benieuwd naar jullie reacties! Misschien ben ik wel hopeloos ouderwets met mijn drogen zonder wasdroger.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: