Het grote voordeel van vakantie? Dan heb je niet alleen de woensdagmiddag voor leuke dingen, maar de hele week! Oké, ik weet dat veel ouders beide werken, maar er zullen zeker extra momenten zijn om leuke dingen met de kinderen te doen. De zoete zusjes helpen je daarbij met dit nieuwe boek. Eerlijk, ik had nog nooit van ze gehoord. De kinderen wel, zij werden echt heel blij toen ze het boek zagen (die ik eerst wat had verstopt voor in de vakantie). Steeds vragen ze weer of ze nu, EINDELIJK, iets leuks mogen doen uit het boek. Tot die tijd blijven ze maar de filmpjes kijken.

Wie zijn de zoete zusjes?

Het boek zelf ziet er ontzettend tof uit, maar ik was eigenlijk wel benieuwd wie dan die zoete zusjes zijn. In het boekje staat een ingevuld vriendenboekje door de zusjes Saar en Janna. Het boek is gemaakt voor kinderen tussen de 4 en 9 jaar oud, Nola met haar 3,5 vind het ook al heel tof. Dus kijk daar niet al te correct naar. Het is voor meiden en jongens leuk, want ook Luca vraagt er steeds naar. En dat kan eigenlijk ook niet anders, want met meer dan 300.000 abonnee’s en gemiddeld 600.000 view per video zullen veel kinderen deze zusjes wel kennen. En mama nu ook!

slijm maken met de zoete zusjes

Wat kun je in het boek vinden?

Elke woensdag wordt er een nieuwe video geplaatst met iets tofs dat de zusjes gedaan hebben. Dit is allemaal omgezet in een boek zodat al hun fans die hun filmpjes graag kijken het ook thuis kunnen gaan doen. Ideaal natuurlijk. In het boek vind je de leukste binnen en buiten activiteiten. Denk dan aan de leukste challenges, beste DIY’s en de graappigste recepten. Vooral de slijmrecepten vinden mijn kinderen erg leuk. Ik heb al een aantal keer de vraag gehad of we deze eens kunnen maken.

Een lavalamp maken met de zoete zusjes

Wanneer gebruik je dit boek?

Ik snap best dat je niet elke dag in de vakantie een geweldige activiteit kunt gaan doen. Het boek is er wel heel geschikt voor, samen bijvoorbeeld een slijmrecept maken. Je kunt dan de boodschappen gaan halen die je daarvoor nodig hebt, het slijm gaan maken en er daarna dus mee spelen. Een hele dag vol plezier. En ondertussen kun jij nog wat andere klusjes in huis doen. Verder kun je er een leuke activiteit uit halen om met een kinderfeestje te doen. Nola is in de winter jarig dus dat lijkt me heel handig voor haar kinderfeestje. Je kunt het straks ook gebruiken voor de woensdag- of vrijdagmiddag of een studiedag als de kinderen weer naar school zijn.

Lees hier over het leuke kinderfeestje van Luca toen hij 6 werd.

Oordeel van de kinderen

Nu kan ik wel vertellen wat ik van het boek vind, maar het belangrijkste is eigenlijk wat de kinderen er van vinden. Het boek is voor hen geschreven (met 3,5 en 6 jaar vallen ze duidelijk wel in de doelgroep). De kinderen zijn enthousiast, op het lijstje om te maken staan sowieso een recept van slijm en de regenboogkoekjes. In het boek zitten ook van de kindertattoo’s. Uiteraard willen ze die ook graag gebruiken, het liefst nu direct.

unicorn cupcakes bakken met de zoete zusjes

Ben je nog opzoek naar een tof boek met leuke activiteiten om te doen met je kinderen dan is dit boek een aanrader! Je kunt het boek hier kopen voor 15 euro (met gratis verzending!)

woensdagmiddag met de zoete zusjes instagram Woensdagmiddag met de zoete zusjes is een boek vol leuke activiteiten en challenges om op een vrij moment met je kinderen te doen.

We kregen dit boek om te recenseren, maar dat beïnvloed onze mening niet.

1 thought on “Woensdagmiddag met de zoete zusjes – boekrecensie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: