Januari is al weer halverwege. In deze nieuwe rubriek geef ik je graag wat bestelinspratie. Want wat ga je na je starterkit en dan? Het makkelijkste is om dan een wellnessplan te maken. Vraag het vooral aan je aanmelder. Maar mocht je nu geen wellnessplan willen of kunnen maken dan geef ik je graag inspiratie. Ik vertel je wat ik deze maand bestelde en geef nog wat andere opties. Welkom bij de bestel inspiratie januari!

De maand van de goede voornemens

Januari is vaak de maand van de goede voornemens. Een van de meeste gehoorde is toch wel afvallen. Maar afvallen gaat niet vanzelf. Bij Young Living hebben ze daar ook een aantal producten voor. Deze kun je heel goed aanschaffen om je ermee te helpen.

 • peppermint, grapefruit en lemon = het afvaltrio
 • capsules (dan kun je olien makkelijk innemen)
 • balans complete om in je smoothie te doen bijvoorbeeld
 • Proteine bars
 • slique olie
 • slique thee

Wat zijn de promo’s in Januari

Bij Young Living krijg je elke maand cadeaus wanneer je in ER besteld. Super lief en heel fijn. Je besteld dan voor een x aantal punten (PV) en krijgt een cadeau. Dat kan dus oplopen tot meerdere cadeaus. Ook zijn er op een aantal producten kortingen. Super fijn natuurlijk om dit dan aan te schaffen. Het geeft je ook direct weer wat bestel inspiratie Dit zijn de cadeaus van de maand januari en de producten met korting:

 • 120 PV: Thieves spray
 • 190 PV: Charcoal Bar Soap en Copaiba Vanilla Conditioner
 • 250 PV: R.C. Essential oil 15 ml en Gratitude essential oil 5 ml
 • 350 PV: Mirah Shave oil en Aroma Siez essential oil 5 ml
 • 400 PV: Free Shipping
 • 450 PV: Aromalux diffuser
 • BOGO: Koop Sulfurzyme Capsules en krijg een gratis flesje Oregano 5ml
 • 10% korting op 30 zakjes NingXia
 • 10% korting op Detoxzyme
 • 15% korting op Brain Power (5 ml) en Clarity (15 ml)
 • 15% korting op motivation en release

Bestel inspiratie: dit bestelde ik

Mijn ER bestelling van januari heb ik er al uit gedaan. Omdat ik graag een nieuwe collectie olie wilde bestellen en deze bijna op was. Ik was dan ook net op tijd, want een uur nadat ik mijn bestelling verwerkt had was hij uitverkocht. Ook wil ik graag mee doen met de NingXia challenge in onze support groep in februari. Ik kocht het volgende:

 • Divine Destiny Collection
 • 30 zakjes NingXia

Is het verplicht elke maand te bestellen?

Nee, het is echt niet verplicht elke maand te bestellen. Maar, wanneer je dat wel doet kun je sparen voor punten. Van deze punten kun je gratis producten krijgen. Dat kan dus echt heel voordelig zijn. Koop bijvoorbeeld dure producten, zoals de Bijbelse olie kit, of zware producten, zoals de flessen NingXia, van je punten. Je betaald dan enkel de verzendkosten. Voor ER is het alleen van belang dat je elke maand voor minimaal 50 pv besteld. En echt, uit ervaring weet ik dat je dat prima red. Een olie die op is en je graag wilt aanvullen, een product dat je eens wilt proberen. Je bent er zo.

Help, ik heb nog geen account!

Geen nood, ik help je daar graag bij. Stuur me even een berichtje via instagram, facebook of mail (info@puurjael.nl) en dan starten we direct. Je kunt starten met de starterkit, maar ook met producten die je zelf uitkiest. Maar dat leg ik je dan allemaal uit. Je krijgt bij de starterkit een tof welkomstpakket, de supportgroep en mijn begeleiding er natuurlijk gewoon bij. Dit wordt echt fantastisch samen. Er is genoeg ruimte in mijn team voor iedereen. Wil je je zelf aanmelden? (Ik help je graag, dan kun je ook bij mij in de ledengroep én je hebt toegang tot mijn informatie. Maar niets is verplicht natuurlijk)

Young living bestelinspiratie- pinterest

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: