– door Ilona –

waiting for you
Wauw, alweer 17 weken. Wat gaan de weken toch hard. 
In de afgelopen twee weken is er eigenlijk nog weinig gebeurd. We hebben een lijstje met benodigdheden gemaakt en die blijven we telkens maar aanvullen en aanpassen. We hebben pas midden februari weer een volgende echo, en dat is meteen ook dè echo.

De 20-weken echo
De echo waar ik eigenlijk naar uitkijk maar wel best zenuwachtig voor ben, de 20 weken echo. 
Gelukkig hebben we lieve opa’s en oma’s die graag helpen met alles, dus m’n dreumes mag een paar nachtjes logeren bij opa en oma zodat wij met z’n tweetjes naar de afspraak kunnen. Dan hopen we ook te horen of we een meisje of jongen krijgen. We hebben beide wel onze voorkeur maar uiteindelijk is het belangrijker dat het gezond en compleet is!

Dromen over de toekomst
Ook zijn we al aan het dromen, hoe zal het straks zijn met twee kindjes in plaats van 1? Hoeveel drukker gaat het worden? Ga ik tot 40 weken lopen? Hoe gaat onze dreumes reageren op z’n broertje of zusje? Zal ik bevallen op zijn verjaardag (Want ik ben maar 4 dagen voor zijn tweede verjaardag uitgerekend)?

Het eerste schopje
Alle zorgen vielen allemaal even in het niet, toen ik vorige week voor het eerst een schopje voelde! Het kunnen nog steeds m’n darmen zijn, maar het voelde echt als een schopje. 
En dat stelde mij gerust, hoe gek dan ook. Het is niet meer in mijn handen, en we zien wel hoe het gaat. Het gaat zoals het gaat en wij hebben daar maar mee om te gaan. Uiteindelijk is het met nummer 1 ook allemaal goed gekomen!

Pretecho
Wat ook leuk is, is dat ik met 24-25 weken een pretecho heb ingepland. Dan ga ik samen met mijn (Stief)moeder en schoonmoeder. Ik vond de stap tussen 20-28 weken wel erg groot met echo’s dus heb hem ingepland voor precies er tussen in. Keertje extra kijken kan nooit kwaad, vooral niet als je er 2 andere vrouwen ook nog erg blij mee maakt! Voor mijn (stief)moeder wordt het namelijk de eerste keer, zij is ongewenst kinderloos en is juist nu erg blij om alles mee te maken rondom de zwangerschap. Dat heeft ze toen bij m’n dreumes ook niet mee gekregen. Het wordt vast en zeker een potje janken, en dat is prima!

Lieve lezers, tot over twee weken. Dan tellen we samen af naar de 20 weken echo!
liefs Ilona

Bron uitgelichte afbeelding

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: