De blogboot heb ik al eens eerder mogen meevaren. Het is super gezellig met alle mede bloggers samen. En natuurlijk een leuke manier om merken te leren kennen. 11 april was er een editie voor kids. Super leuk om mee te mogen en na een lange tijd van veel thuis zijn weer te connecten met anderen. Ik neem je mee in mijn dag.

Vroeg op pad naar de blogboot

De dag begon vroeg. Het was al even geleden dat ik alleen de deur uit was geweest. Slapen lukte daardoor niet. Zou het wel goed gaan? Zou ik niets vergeten? In de ochtend kon ik nog alles klaarmaken voor de kinderen. Toen zij de deur uit waren was het voor mij ook bijna tijd om te gaan. Met de trein naar Amsterdam.

Een voorspoedige reis

Ik had expres wat ruimte extra qua tijd. Ik hou er niet van om te haasten en wil me, zeker in een stad die ik niet ken, rustig kunnen oriënteren. Daardoor maakte de kleine vertraging die ik had ook niet uit. Ruim op tijd kwam ik aan bij de boot. Deze werd klaar gemaakt voor ons met drinken en lekkers te eten. Super goed verzorgd door starboard. Heel leuk om zo door de grachten van Amsterdam te varen. Laagdrempelig nieuwe merken leren kennen en connecten met andere bloggers.

Hapjes blogboot

Deze merken waren aanwezig bij de blogboot kids editie

Op de boot kregen we een aantal leuke merken te zien. Rianne van gezinning had een leuke presentatie. Heel tof om met haar te kunnen kletsen en sparren. Bij gezinnig hebben ze hele leuke boeken zoals slaapklets. Deze gebruiken wij ook al. Net als de checkpad. Ze vertelde ook over haar nieuwste boek, emotieklets. Ik ben daar heel benieuwd naar en ga hem met onze oudste gebruiken. Fantt was er bij met een presentatie door Marguerita, met een super leuke plank in olifantform. Zij doneren 10% van hun winst aan een beschermingsprogramma voor olifanten. De houten olifant is super leuk om hapjes op te serveren of de boterham van de kinderen. Als laatste een presentatie voor toot door Marguerita. Kindermake-up zonder troep. Prima betaalbaar en super leuk voor je dochter, nichtje of buurmeisje. Onze jongste is er direct mee aan de slag gegaan.

Gezinnig presentatie
toot presentatie
fantt presentatie

Afsluitend nog even nababbelen bij starbucks

Na de blogboot nog even gezellig kletsen met de andere bloggers bij Starbucks onder het genot van een kop warme chocolademelk. De zon was heerlijk, maar het was toch wat fris. Super leuk om zo een aantal ‘bekende’ eindelijk eens in real life te zien, andere weer terug te zien en sommige voor het eerst te ontmoeten. Super leuk dat jullie mee waren: Amanda, Marieke, Kirsten, Lisanne, Fleur, Peggy, Miriam en Sarah. Marguerita, bedankt voor het regelen allemaal en de uitnodiging.

Gezinnig blogboot goodiebag

Een fijne dag bij de blogboot

Eigenlijk ben ik zo’n dag dan ‘aan het werk’ maar het is ook me-time. Even iets anders als mama zijn. Even uit de sleur van elke dag. Een uitje voor mij. En dat is heel fijn. Het was heel gezellig, ik heb een aantal nieuwe merken leren kennen én heb de eigenaresse van Gezinnig mogen ontmoeten. Heel leuk om haar nieuwste boek te zien én mee te krijgen. Heerlijk zo’n dag. Maar toch ook heel fijn om weer thuis te komen bij de kinderen.

toot blogboot goodiebag

Ken jij de merken fantt, gezinnig en toot al?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: