Checklist voor de perfecte man is het derde boek van Lindi Melse dat ik heb gelezen. Eerder las ik al een contract vol liefde en Knetterende Kerstbomen. Toen hoopte ik op een vervolg van dit boek (lijkt me nog steeds leuk!), maar dit nieuwe boek is ook weer een fijne weglezer. Met opruimen, romantiek, big business en grote huizen. Mocht je nog meer willen lezen van Lindi, ze schreef ook 2 Bijbelsdagboeken: bedacht, geliefd, gewild en God kiest jou.

Checklist voor de perfecte man - uitgelichte afbeelding

Checklist voor de perfecte man

Helpt een checklist voor alles? Voor Violet wel. Haar bedrijf is er succesvol mee geworden. Dus besluit ze, na het zoveelste aandringen van haar moeder wanneer ze nu eindelijk eens met een man thuis zou komen, om een checklist voor de perfecte man te maken. Dan zullen haar ouders wel snappen dat dit nooit gaat lukken, die perfecte man vinden. Die perfecte man bestaat namelijk helemaal niet, toch? Maar dan komt ze Victor tegen. Dit lijkt voorbestemd en hij voldoet aan alle eisen die Violet had voor een man.

Er is alleen een klein probleem. Ze heeft haar moeder beloofd om iemand mee te nemen als ze weer langs kwam bij haar ouders. Een date. Maar Victor durft ze niet mee te nemen naar haar rommelige ouders. Ze zijn zo anders dan Violet zelf is. Dus besluit ze haar collega Carlo te vragen. Hij gaat mee, past zelfs zijn uiterlijk aan (aan de checklist van Violet) en iedereen is weg van hem. Heeft Violet de ware gevonden in Victor of komt ze er achter dat lijstjes toch niet altijd werken?

ereader

Lekker weglezen

Ik hou van boeken die je lekker weg kunt lezen. Met fijne verhalen die je zelf zou kunnen meemaken. En dat kan zeker met dit verhaal. Vele zullen zich herkennen in de zoektocht naar die ene ware terwijl die niet te vinden lijkt. En er zullen er ook zijn die zich herkennen in ouders die steeds maar weer vragen waar die date nu blijft? Daarnaast vertelt Lindi je zelf in het nawoord dat het bedrijf van Violet geïnspireerd is op de home edit die ze zag op netflix. Je kunt als ik het goed zag 2 seizoenen vinden op Netflis inmiddels. Het las zo heerlijk weg en alles opgeruimd op de kleuren van de regenboog. Onnodige zaken weggegooid. Dat wil ik zelf eigenlijk ook wel.

Voldoet de liefde aan een checklist

Ik moet eerlijk zeggen dat ik een checklist voor de perfecte man nog niet eens zo’n gek idee vond. Het is goed te weten wat je zoekt in je partner en in een relatie. En dit kun je ook het beste zo snel mogelijk delen, want als jij een vaste relatie zoekt en je date een vrijblijvende relatie dan is dat best een lastig punt. Maar laat liefde zich dwingen in een lijstje? Als ik naar mijn man en mij kijk niet. Ik geloof nooit dat we met lijstjes samen waren gekomen. Iets met tegenpolen trekken elkaar aan. Want het gaat toch al 12,5 jaar fantastisch.  Maar geldt dit ook voor Violet?

Blogtour Checklist

Blogtour checklist voor de perfecte man

Al de hele week (6-10 mei) kun je recensies lezen over dit leuke boek. Want ik denk dat we het er allemaal wel over eens zijn dat het weer een geslaagd verhaal is. En ik zie weer leuke vervolg verhalen in mijn hoofd verschijnen. Reizen naar Italië, kinderen die geboren worden en twee bedrijven in een enorme groei. Maar helaas ben ik geen schrijfster. Lindi heeft nu laten zien dat ze hele toffe boeken schrijft (ik vond ze alle drie leuk). Dus ik wacht met smart op de volgende. De komende dagen komen er nog meer recensies online, dus check die ook zeker even. En ga dan snel naar de boekhandel of lees checklist voor de perfecte man via je kobo account.

Lezen op een ereader

Ik las dit boek op mijn ereader. Ik vind het heerlijk. Met dyslexie zijn boeken niet altijd even fijn om te lezen. Maar met een ereader bepaal je zelf de grote van de letters. Ze staan bij mij iets groter dan normaal. Dat lees makkelijker voor mij. En ik kan in de avond ook lekker lezen voor het slapen. De lamp kan al uit dus als ik in slaap val is dat geen probleem. De ereader gaat vanzelf uit als je een tijdje niets doet. En binnenkort is er de ereader in kleur! Ik kijk er al naar uit.

Checklist voor de perfecte man - Pinterest

Specificaties checklist voor de perfecte man

Checklist voor de perfecte man | Lindi Melse | Dutch venture publishing | te koop via de plaatselijke boekhandel, via de uitgeverij of via deze link bij bol.com

1 thought on “Checklist voor de perfecte man – helpt een checklist altijd?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: