Jill timmert flink aan de weg. Onze jongste is helemaal dol op haar en haar video’s. Dat snap ik wel want haar illustraties zijn speels en vrolijk met hele vrolijke kleuren. Ze bracht al veel leuke pakketten (deze octopus bijvoorbeeld) uit en zelfs ook een bakboek. Met de lente editie van de kreadoe kwam Jill ook weer met iets super tofs namelijk de stempels. De nieuwe stempels van Jill lijken op de stickers die ze eerder al heeft uitgebracht maar nu dus vaker te gebruiken en zelf in te kleuren. Hoe gaaf is dat!

De nieuwe stempels van Jill

De nieuwe stempels van Jill

De nieuwe stempels van Jill komen in een leuke bewaardoos. Daarin vind je meer dan 100 verschillende stempels. Het gaat om acryl stempels, die doorzichtige. Er zit ook een acrylblok bij. Hierop kun je de stempels plakken. Vergeet niet het folie eraf te halen. Dan kun je door het blok heen kijken en beter zien waar je de stempel plaatste. De stempels (er zijn er meer dan 100!) zelf zijn er in verschillende formaten. Je kunt ze met een paar kleine op het acrylblok pakken en stempelen of 1 grotere. Laat er wel voldoende ruimte ruimte tussen zitten.

  • Vind je het blok te klein? Gebruik dan een stempel hulp. Deze zijn er van duurdere merken, maar ik heb die van mij heb ik bij de action gekocht.
  • Ik gebruik Versa Magic inkt. Maar ook de inkt van de action werkt prima.
  • Zelf heb ik gebruik gemaakt van papier in mijn voorbeeld (zie foto’s hieronder), maar je kunt ook op karton of op stickerpapier de stempel gebruiken natuurlijk. Of op het papier in de teken journal zelf.
de 3 vellen met stempels en acrylblok

Wat kun je er mee maken?

De nieuwe stempels van Jill zijn super fijn. Je hebt weinig extra’s nodig om ze te gebruiken. Het acrylblok zit al bij de stempels in en je hebt dus alleen inkt nodig. Dit kun je gewoon in zwart doen, maar ook andere kleuren zijn leuk om te gebruiken. Dan kun je de stempels op papier doen en ze inkleuren, uitknippen en opplakken bijvoorbeeld. Dit deed ik in mijn voorbeeld die je op de foto’s ziet. Maar er zijn nog meer dingen die je kunt doen.

  • In je agenda stempelen om een saaie agenda op te leuken.
  • Op blanco inpakpapier om het leuker te maken.
  • Op een envelop die je naar een vriend stuurt. Echte post is zo leuk!
  • In je teken journal om de pagina extra te vullen.
  • Maak er een moodtracker mee in je bullet journal
  • Maak er een kaart mee.
stempels gebruiken met stempelhulp

Gestempeld en dan?

Je hebt een stempel uitgekozen, op het acrylblok geplakt en de stempel op papier gezet. Wat ga je nu doen? Je kunt de stempel natuurlijk zo laten. Je kunt hem op een wit papier gebruiken, maar ook op papier met een printje natuurlijk. Ook kun je de stempel inkleuren met stiften, potloden of alcoholmarkers. Let bij deze laatste wel op het doordrukken, want het is zonde als je tafel dezelfde afdruk krijgt. Leg er dan zeker een placemat onder. Maar je kunt ook gebruik maken van waterverf of acrylverf. Let dan wel even op dat je watervaste inkt gebruikt, anders gaat het uitlopen. Ik heb hem zelf ingekleurd met potlood in het voorbeeld.

voorbeeld die ik maakte

Zijn we enthousiast over de nieuwe stempels van Jill?

En of we enthousiast zijn! Het is een super leuke aanvulling op de stickers en het teken journal van Jill die vorig jaar november verschenen. Zo kun je heerlijk aan de slag. Het grote voordeel van stempels vind ik dat je ze keer op keer weer kunt gebruiken. Even schoonmaken en je kunt de volgende keer zo weer aan de gang. Ook onze dochter vind ze leuk. En weet je nu niet helemaal hoe je ze in kunt kleuren en je hebt de stickers in huis? Zoek ze dan op en kijk welke kleuren Jill zelf gebruikt heeft. Is je stempel niet te vinden als sticker? Zoek er dan een die er op lijkt en kijk naar die kleuren. Natuurlijk is het super tof als je zelf je kleuren kiest, maar weet je het even niet dan is dit een goede oplossing.

De nieuwe stempels van Jill - achterkant

De stempels, de stickers en het teken journal van Jill zijn te koop bij de plaatselijke boekhandel of via onderstaande link bij bol.com. Dit is een affiliate link. Daar merk je zelf niets van maar je helpt mij wel een beetje. Ik krijg niet betaald om dit artikel te schrijven, maar we hebben wel deze stempels van Jill gehad om te testen voor jou.

De nieuwe stempels van Jill De stempels kosten 21,99 euro en bestel je hier online bij bol.com

Teken journal van Jill Het teken journal kost 19,99 euro

Stickers van Jill De stickers kosten 17.50 euro

footer

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: