Onze kinderen mogen nog twee weken naar school en dan begint de zomervakantie. 6 weken hebben we de tijd om allemaal leuke dingen te doen. Samen herinneringen maken. Naast de gewone dingen die gedaan moeten worden natuurlijk. Ik vind het dan fijn om wat ideeën op voorhand te hebben. De Jills creabox is daar heel geschikt voor.

Wat is de Jills creabox?

De creabox van Jill is een doos vol met alle materialen en de uitleg van een knutsel opdracht. Je kunt de knutsel dan een (of meer) keer maken. Eigenlijk is het dus heel logisch, de naam zegt het zelf al. Het voordeel hiervan is dat je voor deze knutsel opdracht alles in huis hebt en niet overal spullen vandaan moet halen. Daar hou ik van en onze dochter houdt van knutselen. Beide blij.

Inhoudt Jills creabox

Kan je zoon/dochter het zelf maken?

Wij kregen de eerste knutselbox met de knutsel voor een octopus. Deze kan onze dochter niet zelf maken (lees: we genieten nog steeds van resten plakspul op de koffietafel). Ik moet dit dus echt samen met haar gaan doen. Toen we de knutsel gingen maken was ze 6 jaar. Ik denk dat ze vanaf een jaar of 7 á 8 (als ze ook al wel goed kunnen lezen) dit best wat meer zelfstandig kunnen.

Wat vind onze dochter van de creabox?

Onze dochter houdt van knutselen en ze vindt de creabox van Jill dan ook super leuk. Ook omdat ze de filmpjes van Jill graag kijkt. Kijkt jouw zoon/dochter dat ook dan komt het hem/haar misschien bekend voor. Dat maakt het extra leuk, voor onze dochter dan althans. ‘Mama, Jill heeft deze ook gemaakt!’ Daarnaast vraagt ze er nog steeds vaak om of we weer zo gezellig gaan knutselen samen. Een groot succes dus!

Jills creabox knutselen

Jills creabox voor een leuke knutsel opdracht

Met Jills creabox heb je alles in huis om een hele leuke knutsel opdracht te maken. Van veel materialen heb je zelfs nog wat over. Wanneer je de uitleg bewaard en de spullen aanvult kun je de knutsel opdracht vaker maken. Zeker voor oudere kinderen goed zelfstandig te gebruiken. Bij jongere kinderen is hulp wel nodig. Een leuke activiteit voor in de zomervakantie. Zeker met de tweede box en de leuke zomerse opdracht!

Kies je box via deze link.

Jills creabox - pinterest

1 thought on “Vakantietip: Jills creabox octupus

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: