Power to the mama’s is weer met een nieuw powerbook gekomen. Dit keer is het thema rising moms. Hoe blijf je in deze tijd dicht bij God, jezelf en je gezin? Het is essentieel, maar ook lastig. Hoe maak je keuzes en welke rol speelt gebed hierin? Hierover en over veel meer (struggles, verbindinge met God en ervaringsverhalen) lees je in dit nieuwe powerbook rising moms.

Wanneer lees jij nog voor jezelf?

Herken je dit, het is avond. De kinderen gaan naar bed. Een verhaaltje hier, een verhaaltje daar en oh we willen ook graag nog even Bijbellezen met de kinderen. Voor je het weet ben je weer een half uur verder met verschillende verhalen. Naar beneden, de laatste spullen opruimen en dan? Netflix wordt aangezet, New Faith Network opgezocht en dat boek waar je in wilde beginnen blijft weer liggen. We lezen als moeders (en vaders vast ook) best veel. En toch ook vrij weinig, voor ons zelf dan. Neem deze zomer eens de tijd om dit powerbook rising moms te lezen. Een boek voor jou.

Wat vind je in het powerbook rising moms?

Het powerbook is een soort bookazine. Een kruising tussen een boek en een magazine. Dat vind ik persoonlijk heel fijn. Je kunt iets lezen voor jezelf, maar hebt ook de mogelijkheid het na een bladzijde weer weg te leggen. Je hebt dan gewoon een column of een stukje uit de challenge gelezen. Geen probleem dus, want je bent al klaar. Het voordeel van een tijdschrift zeg maar. Maar er staat wel net iets meer in dan in een tijdschrift. Gewoon een fijn boek voor de hele zomervakantie bijvoorbeeld.

inhoudt powerbook rising moms

Dossiers in het powerbook

Net als de andere powerboeken bevat het nieuwste powerbook rising moms 4 dossiers en een challenge. De dossiers zijn opvoeden, relatie, balans en geloof. Verschillende stukjes over dit thema vind je achter elkaar. Je hoeft het niet achter elkaar te lezen, lees het gerust door elkaar. Maar het kan wel. Daarnaast vind je vanaf pagina 78 een challenge. Daarin staat een weekthema, overdenking en gezinsmoment. Bij elk dossier is er ook ruimte voor refletie.

Powerbook rising moms op vakantie

Het powerbook is zeer geschikt om mee te nemen op vakantie. Even tijd offline om te lezen. Kom dichter bij je Maker en bij jezelf. Korte stukjes om te lezen, dus ook mogelijk in de speeltuin of het zwembad (wanneer je kinderen zelf goed kunnen zwemmen). Herkenbaarheid en tips voor jou als moeder. Een stukje stille tijd die voor elke moeder in te passen is. Waar neem jij het powerbook mee naartoe?

Zomerthema powerbook rising moms

Sta op voor wat echt belangrijk is. Leg je telefoon weg. Wees aanwezig, aanspreekbaar. Ga in verbinding met elkaar, met jezelf én met God. Lees. Geniet. Ontwikkel. Groei. Het is een fijne tijd om te reflecteren. Kijk waar je staat, waar je heen wilt. En geniet lieve jij. Geniet van deze tijd. Lees in het powerbook. Keep on rising moms!

ISBN: 9789058041944
Prijs: 18.44 euro
Uitgeverij: 
Vuurbaak
Je kunt het boek via deze link voor 18.44 euro kopen. Dit is een affiliate link, daarmee help je mij. Je merkt daar zelf niets van. Je kunt het boek ook via je plaatselijke boekhandel kopen.

powerbook rising moms - pinterest

3 thoughts on “Vakantieleesvoer: powerbook rising moms

  1. Leuke review, blogbericht. Jij schrijft zo fris en leuk. Ik lees weer. Ik heb een stapel mei-pockets van zolder gehaald. Die zijn iitgegeven van af 1958 tot en met 1971. Vintage 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: