Sinterklaas is nu echt weer in Nederland. Hoe langer ik met Sinterklaas bezig met voor de kinderen hoe leuker ik het zelf ook vind. Heerlijk om alles onder te dompelen in de sinterklaassfeer. Warmte, lekker eten en gezelligheid. Daarbij mag een spelletje niet ontbreken. De Sinterklaas 4-in-1 spellenbox is daar ideaal voor. Bedankt dat we hier een review over mogen maken.

Welke spellen vind je in de spellenbox?

In het spel vind je 4 verschillende spellen. Het pepernotenpad, dat lijkt op een soort ganzenbord, cadeau-memo dat memorie is, cadeautjes plakken een soort dominoo en schoorstenen & ladders, het ladders spel. Alles helemaal uitgevoerd in Sint thema. Bij het pepernotenpad zijn er ook opdrachten bij om te eten (pepernoot of snoep). Je komt direct in de stemming.

Inhoudt Sinterklaas 4-in-1 spellenbox

Wat vinden onze kinderen van de Sinterklaas 4-in-1 spellenbox?

De spellenbox is voor kinderen van 3 jaar en ouder. Onze kinderen zijn 6 en 8 jaar. Ze vinden het erg leuk. Net als de kinderen die op de verjaardag kwamen. Sinds het in huis is spelen we elke dag wel 1 of meer spelletjes. Ik denk dat het ladderspel en het pepernotenpad voor drie jarigen nog net wat te moeilijk is. Maar memorie en memo kunnen ze wel al spelen. Zo heb je lang plezier van de Sinterklaas 4-in-1 spellenbox. En samen spelen kan natuurlijk al wel snel.

Leerzaam voor kleuters

Niet alle kleuters zijn er al aan toe om het pepernotenpad en/of het ladderspel te doen. Zeker het pepernotenpad bevat wel wat uitdagingen. Aan de andere kant is het erg leerzaam. Ze leren cijfers herkennen op de dobbelsteen. Daarna leren ze tellen door het juiste aantal stapjes te zetten. Voor kinderen in groep 4 kun je de spelregels laten lezen. Ook erg leerzaam, ze staan op de onderkant van de doos.

Pepernotenpad Sinterklaas 4-in-1 spellenbox

Welk spel van de Sinterklaas 4-in-1 spellenbox is hier favoriet?

De oudste speelt graag het pepernotenpad uit de spellenbox. Dat snap ik wel. We hebben zelf geen ganzenbord of iets wat er op lijkt. Het is dus echt nieuw, naast de leuke vormgeving. De jongste is dol op memorie dus dat doet ze hier ook graag mee. Het is wel lastig soms omdat de pakjes wel op elkaar lijken soms. Maar beiden hebben plezier met alle spellen uit de box.

memorie Sinterklaas 4-in-1 spellenbox

De Sinterklaas 4-in-1 spellenbox een aanrader

Wij vinden de spellenbox een aanrader voor deze tijd. Gezellig samen spelletjes doen. Geheel in stijl van Sinterklaas inclusief de opdrachten. De spelregels staan op de achterkant van de doos. Ideaal want zo raak je het niet kwijt. De doos gaat alleen wat lastig open. Maar goed, zo raak je ook niet makkelijk iets kwijt. Leuk om samen met vriendjes te spelen, op de verjaardag was het een succes.

Ken jij deze Sinterklaas 4-in-1 spellenbox al? Via deze link bestel je hem makkelijk via bol.com voor 14,95 euro.

Sinterklaas 4-in-1 spellenbox - pinterest

1 thought on “De Sinterklaas 4-in-1 spellenbox voor kinderen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: