Een tijdje terug kreeg ik een mail of ik weer wat wilde testen om aan jullie te laten zien. En ik mocht ook iemand blij maken met een setje nagellak. Super gaaf! Dat is een perfect cadeau voor in de zak van Sinterklaas of bij de schoen. Je leest er alles over tijdens deze Sinterklaasbloghop2021. Als laatste vertel ik natuurlijk hoe je kunt winnen. Vergeet niet om verder door te hoppen, want er doen 28 bloggers mee met te leuke prijzen.

Wat is de Sinterklaasbloghop2021?

Bij de Sinterklaasbloghop2021 werken bloggers samen. Je start bij je favoriete blogger, deze lees je tenslotte al vaker. Elke blogger die mee doet geeft iets weg en verwijst naar de volgende blogger. Zo krijg je een soort ketting en kun je van blog naar blog ‘hoppen’ en te gekke prijzen winnen. Zo heb je een extraatje voor Sinterklaas, kerst of feestje en leer je nieuwe bloggers kennen. Bedankt voor de organisatie weer dames!

Wie ben ik?

Ik ben Minke, mama van twee kinderen en dit is mijn plekje. Hier kun je van alles vinden over natuurlijke producten (check die nagellak!), oliën en producten voor kinderen (boeken, speelgoed e.d.). Ook probeer ik als gelovige mama te kijken hoe dit past bij ons geloof. Ik woon samen met mijn man en kinderen in een fijn huis die we komend jaar of het jaar erna hopen te verbouwen. Yes, ook als thuisblijfmoeder maak ik van alles mee. Lees en kijk mee met onze avonturen op Instagram, Facebook en YouTube.

gezin op bruiloft puurjael

Nagellak voor kinderen

Nagellak bij kinderen is super leuk, maar niet altijd even fijn. Zeker de reguliere nagellak niet (die wij toch zelf vaak op onze nagels doen). Maar toen kwam ik deze tegen. Een speciale kindernagellak. Zonder troep. Hoe tof! En het gaat er heel makkelijk af. Even douchen en de nagellak is verdwenen. Geen gepruts met nagellak remover die enorm stinkt en toch eigenlijk niet zo goed voor je is. Geweldige kleuren en makkelijk aan te brengen. Ook door onze dochter zelf. En zelfs de zoon vind het leuk (ja, hij mag ook nagellak op als hij dat wil).

Nagellak unboxing

Hoe is de dekking van de nagellak

Ik was wel benieuwd hoe de dekking zou zijn. Want tja, troep vrij en makkelijk te verwijderen. Gaat dat niet ten koste van kwaliteit? De lichtere kleuren zou ik 3 laagjes erop doen en de donkere dekken met 2 laagjes al goed. Geen buitensporig aantal laagjes dus. En ze kunnen dit makkelijk zelf doen. Gaat het mis dan is dat geen ramp, je verwijderd het makkelijk met warm water.

resultaat nagellak

Wat maakt de nagellak uniek

Er zijn een aantal kenmerken die deze nagellak uniek maken. Ik noem ze graag even. Dit maakt het naar mijn mening echt ideaal voor kinderen.

 • Waterbasis
 • Vrij van schadelijke stoffen
 • Zonder conserveermiddelen
 • Met minerale pigmenten en natuurlijke kleurstoffen
 • Sneldrogend
 • Nagenoeg geen geur. Nee echt niet!
 • Peel-off in warm water. Onder de douche gaat het het makkelijkste vinden wij, maar ook met een bakje warm water gaat het prima.

Een echt meiden middagje met mijn dochter

Met de producten van puur company kan ik rustig een meidenmiddag plannen met mijn dochter zonder dat ik me druk maak om de producten die ik gebruik. We kregen de bubble bath van loverock. Natural for kids, zeep- en sulfaatvrij. Er zitten geen essentiële oliën in, deze kun je wel gebruiken in bad maar dan wel de juiste kwaliteit. Deze badschuim doet het ook zonder heel goed. Weten wat er in de producten zit? Je leest alle informatie op deze pagina. Daarna hebben we de nagels gevijld, voorzien van een kleurtje en stickertjes erop gedaan. Allesmaal uit het setje van Suncoatgirl. Meer informatie over suncoatgirl lees je hier.

Nagellak sinterklaasbloghop - how to

Wat kun je winnen bij de Sinterklasabloghop2021? Gesloten

Het was even wat invulwerk. Maar de winnaar is bekend. De winnaar is Pleegmoeder, uit de reacties van mijn blog.

Neem even contact met me op via pb.

Je kunt bij de Sinterklaasbloghop2021 een setje nagellak winnen, de Eco nagellak Flair en Fancy giftset (ander setje dan de foto’s) voor je dochter/nichtje/buurmeisje (of zoon/neefje/buurjongen als hij dat leuk vind). Wat je daar voor mag doen:

 • Reageer hieronder dat je mee doet en voor wie.
 • Wanneer je op mijn instagram of facebook onder het bericht reageert geldt dat als een extra winkans.

Ik zou het heel leuk vinden als je een like geeft op Instagram en Facebook Super als je ook puur company gaat volgen op Instagram en Facebook. En ik zou het heel lief vinden als je het bericht over de Sinterklaasbloghop deelt met al je vrienden.

De winactie loopt tot en met zaterdag 21 november.

Waar kwam je vandaan en waar mag je heen?

Bedankt Maarten voor de verwijzing naar mij, super leuk! En wat een leuke prijs kun je daar ook winnen, de spiderman battle cubes. Bij papa’s wereld kun je lezen over het ouderschap door de ogen van een vader. Een hele leuke afwisseling zo tussen de mamabloggers vind ik zelf. Wanneer je mee hebt gedaan met de winactie kun je door naar Ingrid, een persoonlijke blog met verhalen over wat zij meemaakt met haar gezin. Alle Pokémonfans opgelet. Bij blogsbyingrid kun je een heel tof Pokémonpakket winnen met o.a. een knuffel.

Dan wens ik jullie nog heel veel plezier met deze Sinterklaasbloghop2021 en natuurlijk met de intocht van Sinterklaas vandaag. En heel veel succes wanneer je mee doet met de winacties!

Sinterklaasbloghop - pinterest

81 thoughts on “Sinterklaasbloghop2021: win een setje kindernagellak!

 1. Mn meiden zijn echte tutties en al druk met make up in de weer.
  Nagels lakken is favoriet!
  Dit zouden ze super leuk vinden om te mogen winnen!

 2. Dit zouden mijn dochters geweldig vinden!! En met het oog op de koude natte dagen, kunnen we een gezellige meidenmiddag met masker, make up en nagels lakken.

 3. Mijn dochter vraagt vaak om nagellak maar ik durf nooit met de volwassen nagellak te lakken omdat ik denk dat het toch niet zo goed is voor haar nageltjes. Deze speciale nagellak is hier dus heel welkom!

 4. onze jongste dochter wil graag al haar nagels graag een keer in een andere kleur gelakt zien (ook de teennagels) je snapt dat de huidige voorraad niet toereikend is.

 5. Ik doe graag mee voor mijn dochter! Zij wil heel graag net als mama nagellak op, maar ik heb dat ook altijd af geprobeerd te houden omdat het inderdaad wel troep is. Ze mocht een paar keer een duim en was dan súper trots. Ik kan me al helemaal voorstellen hoe enorm trots ze zal zijn met eigen nagellak!

 6. wauw dit is zo gaaf! Onze dochter wil heel graag ”verf” op haar nagels zoals ze het noemt. Maar mama kan niet tegen de nagellak en acceton lucht. Dit zou een perfecte oplossing zijn om heerlijk met onze oudste haar nagels te kunnen lakken. Ik maak graag kans voor haar; Emma, van 3,5 jaar.
  Ik reageer ook op facebook en zoek het op op instagram +reactie en gedeeld.

 7. Leuk weer deze Sinterklaasbloghop.
  Doe ieder jaar weer mee en ben benieuwd!
  Graag doe ik mee voor mijn kleindochters voor de Kindernagellak.
  Nagellakken vinden ze altijd leuk om te doen, mijn ijdeltuitjes.
  Ik volg op bloglovin en waag een kansje.
  Hop nu door naar Blogsbyingrid.

 8. Zoals elke kleine meid het leuk vind om op te maken en nagels te lakken, vind mijn kleindochter Stacy het ook heel leuk. Het ziet er meestal niet uit, lijkt ze wel een clowntje maar als we maar plezier hebben.

 9. Ohhh wat leuk!! Mijn dochtertje van 4 is dol op gelakte nagels en wil dan ook bijna elke week een nagellak van mama proberen om ook echte prinsessen nagels te hebben! Het zou super leuk zijn als ze haar eigen nagellak setje zou kunnen gebruiken om haar nagels mooi te maken! 🙂

 10. Leuke winactie, ik doe graag mee voor mijn nichtje! Tijdens de Kerstvakantie komt zij een aantal dagen bij me logeren en met deze nagellak kunnen we dan wel een paar uurtjes gezellig samen tutten.

 11. Leuke blog hop hebben jullie geregeld! Ik ga hier zeker nog eens verder lezen.
  Ik maak graag kans op de nagellak. Voor mijn zoontje, want die is heel nieuwsgierig naar nagellak maar vindt mijn nagellak te eng omdat het er niet meteen af kan als je dat wilt.

 12. Ik doe graag mee voor mijn dochters. Ze willen graag nagellak, maar ik vind het zelf niks om de genoemde redenen. Dit lijkt me een prima setje. Fijn dat dat er is.

 13. Leuke bloghop.
  Dacht eerst ook Nagellak maar toen ik deze blog verder las werd ik.ook enthousiast en ga ik een kans wagen voor mijn meisje

 14. Ik doe graag mee voor mijn dochters. Dit zouden ze heel leuk vinden en als het niet stinkt en makkelijk te verwijderen is vindt hun papa het ook niet zo erg.

 15. Leuk! Mijn dochter is sinds kort helemaal van de make-up en nagellak. Met deze nagellak zal ze heel blij zijn en zich echt een prinsesje voelen. En dan ben ik ook blij want dit is beter geschikt voor haar dan mijn nagellak.

 16. Superleuk! Ik doe graag mee voor mijn dochters. Ook superfijn dat het op waterbasis is. Want mijn jongste dochter van 2 wil ook graag nageltjes lakken met haar grote zussen

 17. Superleuk setje voor mijn dochter! Zelf doe ik graag aan nailart en heb ik twee grote bakken met nagellak, maar die vind ik toch niet zo geschikt voor mijn dochter, dus ik doe graag mee om deze hobby met haar te kunnen delen

 18. Ik doe heel graag mee voor mijn dochter (4) die gek is op nagellakken. Van mij mag ze het bijna nooit op omdat ik me altijd druk maak om de schadelijke stoffen op haar tere nageltjes. Wat een uitkomst dit, nu al zin in een ‘tutmiddag’ 😍

 19. Ik doe ook heel graag mee voor mijn dochters van 3 en 5. Ik heb al eens gekeken naar troepvrije nagellak, maar ik vind het best prijzig, zeker als je meerdere kleurtjes wil. Dus dit setje zou heel erg welkom zijn!

 20. Misschien een beetje a-typisch, maar ons zoontje vind het geweldig om samen met zijn kleine zusje lekker zijn nageltjes te lakken (en hij is er al best goed in 😉 )

 21. Wauwie dit kende ik nog niet. Meestal stinken die laks zo hard. Ik kocht het niet meer maar mijn meisje is een echte meisje meisje dus ik waag mijn kans voor haar. Ook het feit dat je het gewoon onder water eraf krijgt is super.

 22. Leuk!! Hier thuis word er ook geregeld nagel studio gespeeld. Dus dat zal goed uitkomen. Er zit bij ons thuis al wat nagellak op de tafel en de vloer… dus ik zou erg blij zijn met nagellak op waterbasis. Het is een leuke manier om met de motoriek te oefen namelijk. En een mooi moeder dochter momentje! 😀

 23. Hallo! 🙂
  Op deze heerlijke luie zondag hop ik een rondje langs de sinterklaas bloghop! Wat een leuk initiatief en wat een geweldige prijs geef je weg! Voor onze pleegkinderen zou dit een mooi sinterklaascadeau zijn, dus ik doe gráág mee! 🙂

  Ik wens jou alvast een geweldige sinterklaastijd,
  liefs van Pleegmoeder 🙂

  ps. helaas moet ik mijn naam en gegevens online geheim houden ivm de veiligheid van onze kinderen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: