De jury prijs van speelgoed van het jaar is vergeven, de winnaars zijn bekend. En ik mag jullie 3 van deze winnaars laten zien. Hoe gaaf is dat! In de categorie duurzaam/0-3 jarige en de categorie kinderspellen. Deze zijn fantastisch. Houtenspeelgoed in hun favoriete tekenfilmfiguur en spellen die gewoon te leuk zijn, maar niet te lang duren. Een hit voor mij in elk geval.

Winnaars van de jury prijs

Ik schreef al eerder over de verkiezing van speelgoed van het jaar. Dit jaar iets anders dan we gewend zijn. De jury heeft zijn deskundige oordeel gegeven en per categorie 3 winnaars bekend gemaakt. Nu mag het publiek, jij en je kind(eren) dus, gaan stemmen. Welk speelgoed is jouw favoriet? Breng je stem voor 25 oktober uit (dat kan via deze link) en wie weet win jij wel een fantastisch prijzenpakket. Dat is nog eens tof toch?! Ik vind het zelf heel leuk dat er meer categorieën bij zijn gekomen, o.a. duurzaam speelgoed. Zo is het echt een brede verkiezing voor beste speelgoed geworden.

Peppa’s wereld van hout – duurzaam & 0-3 jarige

Peppa’s wereld van hout won in twee categorieën, in de categorie duurzaam en in de categorie 0-3 jaar. Er zijn twee soorten ouders, de een vind Peppa Pig helemaal niets en de andere houdt van haar. Wij vinden Peppa wel leuk. Dit houten speelhuis is dan wel echt een aanvulling op het houten speelgoed dat we hebben. Vooral het duurzame vind ik best wel fijn (betekent niet dat we geen plastic speelgoed hebben, ik kijk alleen bewust wat er in huis komt). Ik hou van houten speelgoed. Het is speelgoed, zonder lawaai en je kunt het heel goed combineren met ander speelgoed. Denk aan een houten treinbaan of een houten regenboog.

Peppa's wereld van hout

Oma’s woeste waslijn – kinderspellen

In de nieuwe categorie kinderspellen won het spel Oma’s woeste waslijn een prijs. Dat snap ik wel, het is een leuk spel met actieve elementen. Je gooit de dobbelsteen en aan de hand daarvan voer je uit wat je mag doen. Je hangt je was aan de waslijn, je drukt op de knop zodat oma kan ronddraaien en met een beetje pech gooit ze alle was van de waslijn. Kinderen vinden dit soort spellen fantastisch. Het heeft net dat beetje extra boven een bordspel.

Oma's woeste waslijn

Keer op keer kids – kinderspellen

Keer op keer is er in verschillende varianten. Keer op keer kids won in de categorie kinderspellen. En dat snap ik wel. Het is een snel spel, waarbij iedereen tegelijk speelt. Duurt ongeveer een kwartiertje. Fijn voor de ‘ik heb nog even tijd maar wat kan ik doen’ momenten. Net voor school of juist voordat je naar sport gaat met de kinderen. Daarbij zijn er dieren, tja dieren en kinderen. Altijd een goede combinatie. Hier stond hij in elk geval op het verlanglijstje, omdat de normale keer op keer niet helemaal geschikt is voor de jongste.

keer op keer kids

Dit zijn de spellen die we kregen

Goed, ik kan je alles vertellen over de spellen al schrijvend. En ik kan de meeste mooie foto’s proberen te maken. Maar het is natuurlijk het leukst om het gewoon even te zien op bewegend beeld. Dus hier komt een video. Ik moet daar wellicht wat meer van maken, want het is wat uit mijn comfort zone. Maar dat komt goed, er komen meer video’s aan. Hier is in ieder geval een unboxing van de spellen die we kregen.

Stem snel voor de speelgoed van het jaar verkiezing

Dit waas het al weer, de spellen die we kregen. We zijn er ontzettend blij mee. Super tof voor de kinderen en mensen om ons heen die het zo vast kunnen testen. Rest me nog eenmaal te zeggen dat je nog tot 25 oktober 2021 kunt stemmen op jouw eigen favoriet. Ga dus snel naar de website van speelgoed van het jaar en stem. Je kunt namelijk een mooi prijzenpakket winnen, deze worden verloot onder de stemmers. Ik zal later delen op welk speelgoed wij hebben gestemd.

Unboxing speelgoed van het jaar- pinterest

1 thought on “Deze spellen wonnen de jury prijs bij speelgoed van het jaar

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: