Het is weer september. Elk jaar rond deze tijd gaan de verkiezingen van speelgoed van het jaar van start. Elk jaar is het weer een feestje. Dit jaar iets anders dan anders, maar niet minder tof. Ik vind het heel leuk om te zien welk speelgoed populair is (vooral bij kinderen) en wat een vakjury er over te zeggen heeft. Kijk snel mee naar de winnaars van 2021 volgens de vakjury.

92 stuks speelgoed en 53 spellen

De afgelopen periode heeft een deskundige vakjury 92 stuks speelgoed en 53 spellen en puzzels uitgebreid getest. Hieruit zijn drie winnaars in 12 categorieën verkozen. Deze winnaars mogen met trots het keurmerk Speelgoed van het Jaar dragen, waardoor consumenten in één oogopslag kwalitatief goed, veilig en originele spellen en speelgoed kunnen herkennen uit het enorme aanbod. Vanaf vandaag tot en met 25 oktober kan jij stemmen op deze winnaars. Jij bepaald samen met alle andere stemmers wie de publieksprijs verdient en daarmee maak je zelf kans op mooie prijzenpakketten. Op 2 november vindt het Nationale Speelgoed Gala plaats waar de winnaars van de publieksprijzen bekend worden gemaakt.

Winnaar speelgoed van het jaar verkiezing 2021
Winnaar speelgoed van het jaar verkiezing 2021

Bijna 50 jaar een begrip

De verkiezing Speelgoed van het Jaar is al bijna 50 jaar een begrip en een goede raadgever bij het kopen van speelgoed of spellen, al dan niet om cadeau te geven. Dit jaar is de verkiezing vernieuwd met vijf nieuwe categorieën zoals spellen, duurzaam en puzzels, en is er naast de publieksprijs een vakjury prijs aan de verkiezing toegevoegd.

Winnaar speelgoed van het jaar verkiezing 2021
Winnaar speelgoed van het jaar verkiezing 2021


Emile Kalis, organisator van de Speelgoed van het Jaar-verkiezing: “Duurzaamheid wordt steeds belangrijker voor de consument en de speelgoeduitgevers. Daarom is deze categorie dit jaar toegevoegdBovendien hebben we het afgelopen jaar een enorme toename in populariteit van puzzels gezien. Dat was voor ons de reden om puzzels ook mee te nemen in de verkiezing”.

Speelgoed vh jaar pinterest
Winnaar speelgoed van het jaar verkiezing 2021

Winnaars Vakjury en je kunt stemmen.

Alle inzendingen zijn door de vakkundige jury, bestaande uit deskundigen in de speelgoed en spellenbranche, beoordeeld op originaliteit, veiligheid, kwaliteit, speelplezier, de relatie met een leeftijdsklasse en duurzaamheid. De publieksprijs is nog niet vergeven. Je kunt vanaf nu stemmen via speelgoed van het jaar. Bovendien maak je zelf kans op een fantastisch pakket (let goed op dat je ook de rebus oplost als je hier kans op wilt maken). Per categorie zijn drie winnaars uitgeroepen van de vakjury:

Het is tijd om te gaan stemmen. Heb jij al je keuze gemaakt?

Winnaar speelgoed van het jaar verkiezing 2021
Winnaar speelgoed van het jaar verkiezing 2021
speelgoed van het jaar

1 thought on “speelgoed van het jaar verkiezingen 2021

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: