Vroeger, toen ik ooit als klein meisje begon met een mobile telefoon, startte ik met een Nokia. Al snel ik ging over naar Samsung. Omdat ik de telefoons echt super tof vond. Gewoon qua uiterlijk. Ik keek nog niet direct naar functies of iets dergelijks. Inmiddels ben ik heel wat jaren ouder en wijzer. Ook qua keuze voor telefoons. En hoewel ik nog wel eens een uitstap maak naar een ander merk kom ik altijd weer terug bij Samsung.

Uitstap naar de oppo

Toen ik vorig jaar naar de winkel ging voor een nieuwe telefoon was ik overtuigd. Dit werd weer gewoon een Samsung. Totdat ik daar stond en de verkoper langs liep. Die oppo is ook heel goed hoor! Eigenlijk dezelfde functies als Samsung, alleen iets goedkoper. Met 1 inkomen klinkt dat al snel heel verleidelijk. Als we keken naar de opties op het kaartje klopte het inderdaad wat deze meneer zei. Dus zo liepen we naar de uitgang met een oppo. Misschien hadden we meer onderzoek moeten doen, maar we liepen dus gewoon zo de winkel uit na betaald te hebben.

Ik wil weer gewoon een Samsung de volgende keer

Waarom dan toch steeds weer de Samsung? Bij oppo springt hij nog wel eens terug naar het hoofdscherm. Ben je net lekker aan het typen en hup alles weer weg. Daarbij weet ik van Samsung zeker dat hij prima tegen een stootje kan. Ideaal met kleine kinderen die de telefoon nog wel eens willen pakken. Ook andere apparaten hebben we van Samsung, zoals de tv en tablet. Geen problemen na updaten of iets. En mijn laatste Samsung overleefde zelfs een duik in de wc. Meer hoef ik niet te zeggen toch? Daarbij wil ik gewoon een fijne telefoon hebben, omdat ik hem vaak gebruik en mee heb.

Waarom dan toch steeds een uitstapje?

Waarom dan toch steeds een uitstap naar een ander merk? Best vreemd eigenlijk, omdat ik altijd weer terug kom bij Samsung. Tja, geld. Ik zou willen dat het niet zo’n grote rol speelt. Maar met 1 inkomen is alles wat je kunt besparen toch best fijn. Maar ja, op een telefoon ga ik toch niet meer besparen (of ik ga dit artikel lezen voordat ik een nieuwe telefoon aanschaf). Ook mijn man, die nu een uitstap naar oppo maakt, gaat het liefst weer terug naar Samsung.

We zijn een Samsung familie

Eigenlijk kan ik gewoon niet anders concluderen dat we een Samsungfamilie zijn. De tv, tablet en telefoons hebben we het liefst van Samsung. Ja, ook de kinderen hebben dat het liefst. We hebben ook voor de andere apparaten wel eens andere merken gehad. Maar toch keren we altijd terug naar ons vertrouwde merk. De volgende keer dat we in de winkel lopen voor een nieuwe mobile telefoon of tablet hoop ik hier aan te denken. Of beter, we helpen elkaar wel herinneren bij de aanschaf van een nieuw toestel. We hebben nu veel ervaring met andere merken en elke keer gaan we terug. Laten we vanaf nu dan maar gewoon blijven.

Ben jij ook echt een Samsung type? En de rest van jouw gezin?

2 thoughts on “Eens een Samsung meisje, altijd een Samsung meisje

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: