Ik kreeg laatst een herinnering op facebook. Er stond: ‘Luca al weer 1 week oud, wat gaat de tijd snel’. Nou, 1 keer knipperen en hij is al weer 6 geworden. De tijd lijkt voorbij te vliegen als je kinderen hebt. Al komt dat wellicht omdat je ook gewoon heel vaak bezig bent. Er is weinig tijd meer om even te niksen en te vervelen. En er zijn zo veel dingen die ik graag zou doen dat dat nog eens extra wordt benadrukt denk ik. Maar goed, die verjaardag wilde ik in stijl vieren. Met een tof feestje (Hallo dierenfeestje van thuisfuif) en heel veel lekkers (hallo chocola van handsoffmychocolate). Samen met de kinderen hadden we een geweldig feestje en proefden we de chocola voor jullie.

Handsoffmychocolate ook voor kinderen?

Bij de chocola van handsoffmychocolate denk ik meer aan chocola voor mij als moeder dan voor mijn kinderen. Zoals je bij kinder chococola dan weer direct aan kinderen denkt. Maar met de nieuwe birthdayreep moest ik toch echt direct aan mijn kinderen denken. Bruine chocola, witte chocola en spikkeltjes is duidelijk zichtbaar en maken het een feestje om te zien. Er zitten ook luchtige meringue en chewy aardbeistukjes in. Al kan ik die laatste zelf niet direct terug halen, heerlijk zijn ze wel. Een feestje om te zien en te eten. En dat vonden de kinderen ook! Ik had voor iedereen een stukje neergelegd, omdat ik niet wist wat ze ervan zouden vinden. Er naast lagen nog cupcakes in dierenvorm (want ja, dierenfeestje). Nou, de chocola was als eerste op en ze wilden zelfs loten wie het laatste stukje mocht hebben (ik heb nog maar wat chocola erbij gepakt). Een groot succes dus en voor elke dag een feestje.

Geslaagd feestje met Handsoffmychocolate

Lees meer over leuke & budgetvriendelijke cadeautjes voor kinderen 

Wat kun je nog meer doen met de chocola?

Elke dag een feestje toch met de chocola? Nu hebben wij hem gebruikt voor bij het kinderfeestje van Luca en iedereen was enthousiast. Van groot tot klein heeft er lekker van gegeten. Maar kun je er ook wat anders mee doen? Natuurlijk, ik heb wat tips voor je.

  1. Bij de hema kun je van die te leuke drip taarten kopen. Zo eentje met spikkels ook. Daar staat het natuurlijk te tof bij als versiering.
  2. De stukjes zijn lekker klein en daardoor ook ideaal als kleine traktatie tijdens het afvallen. Elke dag een stukje, elke dag een feestje toch?
  3. Verwerk het in een cupcake. Stukjes fijnhakken en door het beslag plus nadat je ze uit de oven hebt gehaald direct een rondje in de cupcake drukken.
  4. Maak er een gewone cake van of een blondie/brownie combinatie.
  5. Of eet hem gewoon omdat je er zin in hebt en elke dag een feestje is. Iets met zelf de slingers ophangen.

Birthdaycake chocola

Dierenfeestje thuis

Je hoort het eigenlijk niet heel vaak meer, al komt het toch ook weer terug. Thuis een kinderfeestje vieren. De meeste willen er niet aan denken (veel te druk joh!) en besteden dit liever uit. Monkeytown is een veel gehoorde voor de kleuters. Ik besloot thuis te blijven en test voor jullie het dierenfeestje van thuisfuif uit. Het werkt heel makkelijk. Je koopt een kinderfeestje, krijgt de handleiding en dingen die geprint moeten worden per mail en je kunt aan de slag. Het is echt een heel kinderfeestje waarbij je soms alleen nog maar even hoeft te plastificeren. Ook de uitnodigingen zitten erbij. Eigenlijk is het gewoon koop wat lekkers, nodig kindjes uit en je kunt beginnen.

Dierenfeestje voor Luca als kinderfeestje

Change of plans.

En toen gooide het weer wat roet in het eten. Je kunt de spelletjes wel buiten doen, maar het was vooral toch binnen. Het zou enorm warm worden (dat viel uiteindelijk mee, maar we moesten toch voorbereiden) dat ik de plannen wat om heb gegooid. Luca wilde graag carsuitnodigingen (ja met een dierenfeestje) dus we maakten die zelf. Ik vroeg of de kinderen hun zwemkleding mee wilden nemen. Haalde bij de AH rietjes met leeuwen erop, maakte een letterslinger, haalde bij de hema dieren versieren als bordjes, bekertjes, slingers en een tafelkleed (die zijn er nog steeds en het kleed en de slinger had ik van vorig jaar nog wat prima een tweede ronde mee kan) en bedacht wat andere spelletjes.

Opzoek naar een kinderfeestje voor thuis? Zoek niet verder. Met thuisfuif & handsoffmychocolate wordt het gegarandeerd een succes!

Waterspelletjes met dieren

In plaats van snoephappen werd het dierenhappen uit het water. We deden tijgertjeprik uit het pakket (echt een succes hoor, die mag op geen enkel feestje ontbreken). Ik had een aantal dieren in gevroren in water, dat mochten ze kapot slaan met een hamer. Ze hebben gezwommen in het badje. Gekeken welke dieren het verst konden glijden van de glijbaan in het bad. En met de dieren die uit het ijs en van het dierenhappen kwamen gespeeld. Toen was het tijd om af te drogen en de chocola te proeven én cupcakes op te eten. Ja de schaal was helemaal leeg. Ik denk dat het lekker was.

Spelletjes van thuisfuif en mijzelf op het feestje

Wat vond Luca van zijn feestje

Hij mocht van mij 4 kindjes uitnodigen op zijn feestje. Dan zouden we met 6 zijn als Nola er bij was met eten. Helaas waren we allemaal niet fit en is Mark met Nola voor het feestje begon weg gegaan naar het huis van mijn schoonvader. Hij heeft mij geholpen met het kinderfeestje. Het was druk met zo veel jongens in huis. Zelf had ik het idee dat Luca daar ook wat last van had, maar dat vond hij natuurlijk niet. Verder vond hij het super leuk dat alles zo in het thema van dieren was. Qua leeftijd echt ideaal (de kindjes waren tussen de 4 en 7 jaar ongeveer). Echt een aanrader.

Voor oudere kindjes zijn er nog een wereldreisfeestje, detectivefeestje en hightea feestje. Ook is er nog een kabouterfeestje voor de kleuters. De kinderfeestjes kosten 6.75 euro en dan nog papier om te printen en inkt. Dat is een stuk goedkoper dan een feestje bij monkeytown volgensmij. En wanneer je je kinderfeestje hebt gekocht kun je hem natuurlijk het jaar erna nog een keer gebruiken.

Opzoek naar een kinderfeestje voor thuis? Zoek niet verder. Met thuisfuif & handsoffmychocolate wordt het gegarandeerd een succes! Instagram Opzoek naar een kinderfeestje voor thuis? Zoek niet verder. Met thuisfuif & handsoffmychocolate wordt het gegarandeerd een succes!Opzoek naar een kinderfeestje voor thuis? Zoek niet verder. Met thuisfuif & handsoffmychocolate wordt het gegarandeerd een succes! instagram

2 thoughts on “Geslaagd feestje met handsoffmychocolate & thuisfuif

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: