Wij gebruiken de oliën elke dag. De diffuser staat zo vaak aan. Dus ik dacht, ik neem jullie mee in een aantal blends voor tijdens Sinterklaas. Alleen met deze feestdag te gebruiken? Nee, gelukkig niet. Maar ze klinken zo wel lekker feestelijk voor het sinterklaasfeest. Na de Sinterklaas geef je ze gewoon een andere naam. Maar voor nu even de Sinterklaas diffuserblends. En laat vooral je kinderen lekker kiezen. Zij kiezen vaak intuïtief, heel mooi om te zien.

Waarom de diffuser aan met Sinterklaas?

Allereerst is het natuurlijk fijn wanneer het lekker ruikt. Geur doet wat met je beleving. Helaas zijn geur kaarsen niet een gezonde optie. De kaarsen liggen er dan dus ook enkel voor uitzondering (zonder stroom zitten en op adventszondag). Daarnaast is het fijn om kinderen en jezelf te ondersteunen tijdens alle hectiek en prikkels dit dit feest met zich mee brengt.

Sinterklaas diffuserblends Pepernoten blend

Wat is nu passender bij het sinterklaasfeest dan pepernoten? Of kruidnoten zo je wilt. Een blend hier op gebaseerd kan niet ontbreken natuurlijk. Hiervoor gebruik je stressaway nutmeg en Cinnamon bark. Alle oliën 2 druppels. Heerlijk. En dan ondertussen samen pepernoten bakken. Hmmmm

Gezellig Sinterklaasfeest

Het kan soms nogal veel en overweldigend zijn voor kinderen. Wel Sinterklaasfeest of toch niet, tja we weten het nu op dit moment ook allemaal niet. Dan is het fijn om rust te stimuleren. Dit kan met peace & calming en lavender. Beide oliën 3 druppels. Wil je meer ondersteuning voor prikkelverwerking dan is frankincense, white Angelica of Sara een fijne optie. Frankincense zit in de starterkit!

Sinterklaas diffuserblends- pinterest

Dank u Sinterklaas

En dan loopt het feest weer ten einde. Dankbaar zijn voor de gezellige tijd samen en de mooie cadeautjes. Iets dat we onze kinderen ook graag mee geven. Een fijne afsluitende blend is stress away, Orange en bergamot. Van alle oliën 2 druppels. Ook kun je gratitude gebruiken. Samen met Orange bijvoorbeeld.

Sinterklaas diffuserblend voor een fijne nachtrust

Dan komt de tijd dat je naar bed gaat. Wat een strijd kan dit soms opleveren. Zeker na zo’n gezellige maar overprikkelende dag. Een fijne blend voor een fijne nachtrust is dan een uitkomst. Denk aan cedarwood en lavender. Gebruik van beide oliën 3 druppels. Of stress away met lavender. Ook beide oliën 3 druppels. Frankincense met lavender kan ook fijn werken. Vetiver is ook een fijne om in te zetten bij het slapen. Let wel even op, deze olie is wat dikker. Stop hem voor gebruik even in je broekzak of bh, dan wordt hij wat warm en wat makkelijker uit het flesje te druppelen. Of zet er een pipetdop op.

Ik hoop dat jullie net zo genieten van deze mooi tijd als ik. Op naar een fijn, gezellig sinterklaasfeest. Wat vond je van deze Sinterklaas diffuserblends?

Je mag me altijd mailen om je te helpen starten met het gebruik van oliën.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: