Boeken over interieurs, het was niet iets waar ik me echt in verdiepte. Totdat we zelf gingen verbouwen. Ik struinde Instagram en Pinterest af. Wat vind ik mooi? Wat vind mijn man mooi? Maar vooral ook, wat is handig met kinderen? Want ja, we hebben twee kinderen en ik weiger om elke minuut te moeten zeggen dat zij rustig aan moeten doen en moeten uitkijken. Boeken heb ik niet echt bekeken toen, maar wauw wat ziet dat er tof uit. London Interiors heeft echt een prachtige vormgeving. Super tof ook om gewoon in je woonkamer neer te leggen.

London Interiors - cover

Het boek London Interiors

London Interiors toont de bekende klassieke Londense interieurs, eclectische pareltjes, omgebouwde industriepanden en historische herenhuizen. Allemaal in de schitterende setting van een van de meest tot de verbeelding sprekende steden van Europa: Londen. De bruisende miljoenenstad verrast keer op keer met de unieke designs en interieurs achter zijn gevels. Ik ben zelf al een aantal keren in Londen geweest en heb ook een keer in een gastgezin mogen verblijven. Het is echt super tof om bij mensen binnen te kijken. En via dit boek kan dat gewoon vanaf je eigen mooie bank.

© Robert Sanderson & Sandra Barrio von Hurter, Sandralexandra
© Robert Sanderson & Sandra Barrio von Hurter, Sandralexandra

Een nieuwe boekenreeks

Deze nieuwe reeks toont telkens aan de hand van meer dan 200 beelden de meest prachtige interieurs van een stad. De auteurs focussen op unieke en exclusieve huizen, die honderd procent weergeven waar de way of living in hun stad voor staat.  Deze reeks is voor alle liefhebbers van design, architectuur en kunst. Je ontdekt zowel klassieke en gekende interieurs als de meest uitdagende en extravagante huizen in de metropool. De auteur, Emma J Page, maakt een zorgvuldige selectie interieurs om te laten zien.

© Rachael Smith & DSDHA 1
© Rachael Smith & DSDHA 1

Met London Interiors waan je je in Londen

Londen heeft echt mijn hart gestolen. Ik ben eigenlijk gewoon een beetje een boerenmeisje dat helemaal niet van de stad houdt. Maar Londen vind ik toch wel echt heel erg tof. Heerlijk om daar rond te lopen en te kijken naar alle bezienswaardigheden. De laatste keer dat ik er was, met een wedstrijd van PSV tegen Tottenham, was eigenlijk veel te kort. Dus wie weet binnenkort maar weer eens terug. Maar tot dat je zelf naar Londen kunt, kun je je met London Interiors in Londen begeven. Gewoon vanaf je eigen bank met de mooiste foto’s van de mooiste interieurs. Super handig!

© Mary Wadsworth & Gunter&Co
© Mary Wadsworth & Gunter&Co

Specificaties van London Interiors

Auteur: Emma J. Page & Carolina Amell |illustraties: Iris Boter | Uitgever: Lannoo | januari 2023 | 256 pagina’s | 9789401485258 | Meer informatie bij je lokale boekhandel of klik hier voor Bol.com.

London interiors - pinterest

Afbeeldingen zijn eigendom van de uitgeverij en mogen niet worden gebruikt zonder hun toestemming.

footer

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: