Deze zomer is er weer genoeg sport op TV te bekijken. Denk aan EK 2021 en Formule 1. Niet direct mijn favoriet moet ik eerlijk zeggen. Maar wel een goede reden, voor de man, om naar een andere TV te kijken. Kinderen, een TV en speelgoed. Je hebt het vast ook wel eens meegemaakt. Het is niet altijd een goede combinatie. Tijdens de zoektocht Naar een nieuwe TV maken we gebruik van knibble. Dat wil jij ook!

De juist keus maken met knibble

Wanneer je een TV wilt kopen wil je graag de juiste keus maken. Een TV kopen doe je niet elke dag. Je wilt het juiste merk, de juist functionaliteiten en het goede aantal inch. Meestal laat ik dat aan mijn man over. Hij kijkt toch vaak beneden sport. Voetbal, wielrennen en formule 1. Het komt allemaal voorbij. Hij zou dan ook een 65 inch TV kopen.

Waarom gebruik maken van knibble?

Knibble is een behulpzame eekhoorn. Hij verzamelt alle informatie over TV’s en prijzen. Zo is alles overzichtelijk voor jou te vinden. Ook over alle andere electronische producten trouwens. Daarnaast is knibble wijs en laat hij zich niet voor de gek houden. Hij vind het geweldig om alle kennis te delen met jou. En je kunt er gratis (!) gebruik van maken. Ideaal toch?!

Lang geleden tijdens een WK

De enige reden dat ik nog wel eens naar het EK of WK kijk is een familie poule tijdens het WK een tijd geleden. Ik deed mee, voor de lol. Verstand van voetbal had ik niet. Ik keek een aantal wedstrijden, vulden de uitslagen in zoals de meeste mensen ze invulden en sprokkelde zo punten binnen. De finale zag ik niet, lag allang op 1 oor. Bleek ik toch ineens bovenaan te staan. Hoe? Ik had de topscoorder goed geraden. Elke keer met een EK of WK moet ik er weer aan denken. Maar wanneer ik dan toch weer eens sport kijk, doet ik dat graag op de juiste TV.

TV kiezen met knibbel

TV kijken en christen zijn

Helaas kun je bij knibble niet direct terecht over het vraagstuk TV kijken en christen zijn. Er zijn stromingen die vinden dat dit niet kan. Hoewel er series en programma’s zijn die we niet kijken ben ik zelf erg blij met de TV. Om christelijke films en series te kunnen kijken via New Faith Network bijvoorbeeld. En het nieuws te volgen en nu ook de persconferenties. Ook kijken we graag sport ter ontspanning. Zolang het je niet belemmert in de relatie met je hemelse Vader denk ik dat het ook prima naast elkaar kan.

Sportzomer op een nieuwe TV

Met een fantastisch zomer vol sport voor de boeg is het natuurlijk enorm fijn een goede TV te hebben. Knibble helpt je bij de keus voor de juiste TV. Handig en helemaal gratis te gebruiken. Ook als christen is het hebben van een TV in mijn beleving geen probleem. Zolang het je relatie en tijd met God niet beïnvloed ben ik van mening dat het naast elkaar kan staan.

Mijn man en zoon zullen genieten van deze zomer vol sport. Jij ook?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: