De scholen zijn weer open en bij de meeste winkels kun je producten afhalen. Super fijn, want zo zit je meestal niet met een hogere bestelling voor gratis verzenden of extra verzendkosten erbij. Met de vakantie die net start (zonder carnaval) of met een vakantie die voor de deur staat is het leuk om wat in huis te hebben om te doen. Hema heeft sinds kort knutselpakketten. Super leuk voor de jongere en oudere kinderen.

Waarom knutselpakketten?

Je kunt natuurlijk alle producten los kopen. Maar een set bij elkaar is gewoon handig. Zeker wanneer het in een doosje of koffertje zit. Alles mooi bij elkaar. En het past ook allemaal samen. Ideaal dus. De hema verkoopt verschillende knutselpakketten. Dat is voor mij nieuw. Vandaar dat ik ze deel met jullie. Er zijn 6 verschillende soorten die ik kon vinden.

knutselpakketten kant en klaar

Knutselpakketen basis en verf

Wanneer je een kleuter in huis hebt weet je dat je niet zonder knutselspullen kunt. Inmiddels slinkt onze voorraad aardig. De basis en verfspullen kun je niet genoeg hebben. In de eerste plaats omdat kleuters, bij ons dan, na een aantal krasjes en dingen wel klaar zijn met kleurplaat 1. In de tweede plaats omdat het in een vakantie gewoon snel kan gaan.

Wat zit er in het basispakket en in het verf pakket?

Maar wat zit er in de knutselpakketten. In het basispakket zit het volgende: chenille draden (2 sets), veertjes, knutsel combiset met ijslollystokjes, set pompons, diamant stickers, plakkaatverf (6 stuks, klein), set van 10 kwasten, kinderschaar.in het verf pakket zit het volgende: plakkaatverf (250 ml, 5 kleuren), set van 10 kwasten, zelfklevende viltstickers, wiebelogen stickers.

Knutselpakketten kleurpotloden en stiften

Ik zal eerlijk bekennen dat ik niet direct door had waarom dit apart stond. Maar ja, de een houdt meer van potloden en de ander meer van stiften. Nu had er in een basispakket van mij ook wel stiften of kleurpotloden gemogen. Maar daar kozen ze dus voor verf. In deze pakketten zit het volgende. Potloden: 8 dikke kleurpotloden, grote puntenslijper, wiebelogen kleurboek, stempelset 16 stuks, stickeren op nummer boek. Stiften: 12 pastel stiften, 12 pastel potloden, zilverfolie kleurboek katten, houten mini stempels.

Knutselpakketten hema pinterest

Speciaal voor alle ridders en prinsessen

Ze richten zich wel echt op de jonge doelgroep met deze knutselpakketten. Logisch ook want dat zijn de kinderen die het meest knutselen en er ook nog echt tijd voor nemen. Er zijn dus twee speciale varianten gemaakt, een voor de prinsessen en 1 voor de ridders. In het prinsessenknutselpakket zit: knutselset prinses, vilten bloemen maken, stickerfolie boek, diamant stickers, zandcreaties schilderijen, herbruikbare stickerkaarten. In het ridderpakket zit: DIY schild, plakkaatverf (6 stuks, klein), set van 10 kwasten, emmer met 100 viltstiften.

Een leuk initiatief om direct alles in huis te hebben. De prijzen variëren van 20 tot 11 euro voor een pakket. Zou jij een van de knutselpakketten kopen voor je zoon en/of dochter?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: