Wij zijn al jaren fan van Kaya sieraden. Ik draag de ketting die ik kreeg met de namen van onze kinderen elke dag (gaat nooit af tenzij noodzakelijk). Ook onze dochter is fan en draag graag de leuke oorbellen die je bij Kaya Sieraden kunt kopen. De kwaliteit is super goed en dat is met kinderen echt een must in mijn ogen. Er is nu een nieuwe collectie gelanceerd, Urban Chic. Om dat te vieren mocht ik iets leuks uitzoeken. Ik koos ervoor dit keer iets voor de kinderen te kiezen, maar laat je ook graag deze nieuwe collectie kort zien.

Urban Chic - uitgelichte afbeelding

Urban Chic collectie

De nieuwe Urban Chic collectie is geïnspireerd op op warme kleuren met een chique touch. Zo kun jij ook in deze donkere maanden van herfst en winter stralen. Er is voor iedereen iets moois te vinden. Van prachtige bedeltjes tot stoere armbanden of mooie oorbellen. Door het stainless steel is het ideaal voor deze natte tijd, dit roest namelijk niet. Ze zullen hun kleur en glans behouden in het gure weer. Qua kleuren is gekozen voor blauw en groen dat prachtig combineert met alle sieraden. Maak er een mooie mix en match van om het helemaal naar jou smaak te laten zijn.

Kaya sieraden Urban Chic collectie
foto eigendom van Kaya Sieraden

Ook voor stoere jongens past bij urban chic

Normaal kijk ik bij Kaya Sieraden altijd voor mezelf of voor onze dochter. Maar ook voor jongens is er zo veel leuks te vinden. Denk bijvoorbeeld aan de stoere armbanden. Ik koos voor een armband met naam voor onze zoon. Niet zo maar een armband, maar eentje met lavastenen. Dat deed ik bewust. Wist je dat lavasteentjes een natuurlijke diffuser zijn? Je kunt er een drupje olie op doen en zo de hele dag van de fijne geur genieten. Ideaal wanneer onze zoon een toets heeft of iets anders spannends. Dan druppelen we er kidpower op en kan hij daar heerlijk aan ruiken wanneer hij daar behoefte aan heeft. Deze armband hoort dan wel niet bij de nieuwe Urban Chic Collectie, maar hij past enorm goed bij deze tijd door het zwart dat gebruikt is.

Niet alleen bij urban chic te personaliseren

Er is zo veel moois te kiezen bij Kaya Sieraden voor meisjes dat ik bijna geen keus kon maken. Stiekem ook wel de reden dat ik niet voor mezelf koos (en omdat ik deze ketting dus altijd draag zoals ik al schreef). Voor onze dochter koos ik een gepersonaliseerde ketting. Bij de urban chic collectie kun je kettingen personaliseren, maar dat kan ook bij kettingen voor meisjes. We hadden dezelfde ketting eerst, dit was een 3 generatie ketting, maar hij was kapot gegaan bij haar (iets met bijten op een ketting, oeps). Ik besloot om haar een nieuwe ketting cadeau te geven. Eentje die er qua kleur op lijkt, maar wel echt anders is. Speciaal voor haar.

De ketting kun je helemaal naar eigen smaak maken. Je kunt kiezen uit 3 verschillende kleuren voor de ketting, rosé gold, goud en zilver. Daarnaast kun je kiezen uit 3 verschillende soorten kettingen en ook verschillende hangers. Op de hanger kun je een eigen tekst laten graveren, wij kozen voor de naam van onze dochter, en dit kan in een lettertype naar keuzen. Er zijn 8 verschillende lettertype dus er is altijd wel een die bij het sieraad en de ontvangen past.

Levering, graveren en service

Jullie hebben wel in de gaten dat wij de ketting en armband hebben gekregen natuurlijk. Dat maakt niet dat ik niet eerlijk mijn mening durf te geven. Wij zijn echt enorm blij met deze sieraden. We dragen ze graag en vaak (degene die we hebben, bijvoorbeeld deze mooie armband voor moeder en dochter). Bijten overleeft de ketting uiteindelijk niet, maar dat doet verder niets af aan de kwaliteit. Behalve bijtsieraden zijn ze daar gewoon niet op gemaakt. De levering was snel (donderdag avond stuurde ik het lettertype dat ik wilde en zaterdag kwam het al binnen). Je kunt kiezen uit verschillende lettertype bij de gepersonaliseerde ketting. De armband heeft een standaard lettertype. Het lettertype past perfect bij de armband. Onze ervaring is, net als de voorgaande keren, erg positief. Je kunt ook altijd je vragen stellen en je krijgt altijd antwoord.

Wat vinden onze kinderen ervan?

Het belangrijkste is natuurlijk dat de ontvangen blij is met zijn of haar cadeau. Onze dochter kreeg een lach op haar gezicht toen ik vertelde dat de ketting niet voor mij maar voor haar was. Zo blij was ze met de ketting. Het is dan ook een prachtig cadeau voor de feestdagen of een verjaardag. De ketting kost 34,90 euro. Onze zoon was erg verbaasd dat ik iets voor hem had uitgezocht. Hij is inmiddels 10 jaar en ik vond de armband er stoer en leuk voor hem. Gelukkig voor mij was hij het daar mee eens. Ik heb hem direct laten zien hoe hij de olie erop kan doen zodat hij die kan gebruiken ter ondersteuning. Ook dit is een super leuk cadeau voor de feestdagen of een verjaardag. De armband kost 27,90 euro. Hoewel de prijs van de armband of ketting niet heel goedkoop is, is hij ook niet duur. Het is inclusief graveren en van goede kwaliteit.

Voor welk sieraad zou jij kiezen?

Urban Chic -Pinterest

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: