Wij komen graag bij de lidl voor onze boodschappen. Hoe handig is het om tijdens je wekelijkse boodschappen direct de verzorgingsproducten voor je kinderen mee te kunnen nemen. Bij de lidl hebben ze nu de lijn met verzorgsproducten speciaal voor kinderen vernieuwd. Wij kregen een super leuke gevulde doos met verschillende producten uit deze lijn. Ik vertel je er graag meer over.

verzorgingsproducten lidl luiers maat 4Budget luiers van de lidl

Voor Nola gebruikte ik al een tijdje de oude luiers van de lidl. Totdat haar maat op was en deze niet meer kwam. Erg jammer want ik moest opzoek naar vervanging. Nu zijn de nieuwe luiers er weer en wij mochten deze testen. We kregen luier maat 4 voor kinderen van 9 – 20 kilo. Met haar 13 kilo zou Nola deze luiers prima moeten passen. Qua omvang zaten ze ook wel goed. Alleen drinkt Nola zo veel dat ik ze wel erg vaak moest wisselen wil hij niet doorlekken. In de nacht ging het meestal wel redelijk, maar toch niet zo fijn. Een maat groter zou fijner zijn denk ik.

verzorgingsproducten lidl luiers

Lees hier meer over Naïf verzorgingsproducten

Shampoo en badschuim

Ook kregen we twee mooie flessen badschuim en shampoo. Dat kwam goed uit want de shampoo was bijna op. Een bad hebben we niet dus die moest even wachten tot we bij opa en oma waren. Ik vind beide erg lekker ruiken. De shampoo wat sterker als het badschuim, maar deze laatste bleef qua geur wel langer hangen. Logisch ook wel want deze spoel je niet direct af. Voor Nola gebruik ik dat liever niet te vaak met haar gevoelige huid, maar ze heeft er tot nu toe nog geen last van. De shampoo dan, want het bad heeft ze pas 1 keer gedaan. Hij schuimt wel goed en dat vind ik dan zelf weer extra fijn.

verzorgingsproducten lidl badschuim in bad

Verzorgingsproducten voor baby’s?

Bij Nola hebben wij toen ze baby was bijna nooit verzorgingsproducten gebruikt. Zeker voor haar gevoelige huid deden we haar 1 keer in de week in bad of onder de douche. Daar gebruikten wij geen shampoo of douchegel/badschuim bij. We smeerden haar enkel in met producten van dr. Leenarts. Kijk dus goed naar de huid van je kindje wanneer je hiermee wil starten. Voor oudere kinderen vind ik dit wel heel fijne producten. Niet prikken in de ogen is ook bij een 5 en 2 jarige erg fijn.

Lees hier meer over dr. leenarts zonnebrandcrème

Zou ik deze verzorgingsproducten aanbevelen?

De luiers zijn fijn in gebruik, maar als je kindje veel plast dan is het goed even naar de maat te kijken. Een maat groter hebben wij niet geprobeerd, maar heeft Nola denk ik zeker wel nodig. Bij de luiers die we nu gebruiken (dotties) heeft ze zelfs maat 6. Deze is qua omvang eigenlijk te groot, maar kan de hoeveelheid wel aan. Dan verschonen wij 3 tot 4 keer op een dag. Bij uit bed komen, tussen de middag en naar bed gaan standaard. Meestal nog 1 of 2 keer tussendoor. De shampoo werkt goed en ruikt heerlijk. Geen prikkende ogen gehad en de verpakking ziet er zo leuk uit. Badschuim schuimt ook echt goed, kunnen ze lekker met schuim spelen in bad. De geur is iets minder aanwezig, wel erg lekker en vervliegt niet direct. Leuke verpakkingen doen het bij de kinderen altijd goed. Deze gaan op het lijstje!

Gebruik jij wel eens verzorgingsproducten van de lidl?

Wij testen voor jullie verzorgingsproducten lidl. We hebben maat 4 luiers, badschuim en shampoo gehad om te testen. Hier kunnen jullie lezen wat wij van deze nieuwe lijn verzorgingsproducten vinden. Wij testen voor jullie verzorgingsproducten lidl. We hebben maat 4 luiers, badschuim en shampoo gehad om te testen. Hier kunnen jullie lezen wat wij van deze nieuwe lijn verzorgingsproducten vinden. Wij testen voor jullie verzorgingsproducten lidl. We hebben maat 4 luiers, badschuim en shampoo gehad om te testen. Hier kunnen jullie lezen wat wij van deze nieuwe lijn verzorgingsproducten vinden.

We hebben deze producten gekregen. Dat beïnvloed mijn mening niet. Lees hier meer over samenwerkingen.

 

1 thought on “Nieuwe baby- en kinder verzorgingsproducten bij de lidl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: