‘Mama, ik wil ook net als jou die sieraden!’ Zo begon het bij onze dochter. En met sieraden bedoelde ze de oorbellen die ik in had. Sporadisch, want meestal geen zin om ze in te doen. En toch viel het haar op. Of misschien wel juist daardoor. Ze was een jaar of 4. We besloten dat dit nog niet het moment was, maar beloofden haar dat ze na het behalen van haar beide zwemdiploma’s oorbellen zou krijgen. En dat was ze niet vergeten.

Nu mag ik oorbellen hè mama!

Het was vrijdag, 7 januari. Ze had net te horen gekregen dat ze de volgende dag mocht afzwemmen. Dat was niet direct het leukste nieuws. Want met dat afzwemmen zou ze oorbellen krijgen. En daar was ze inmiddels al zo lang op aan het wachten. Dat was het grote nieuws. Helaas moesten we haar wel een beetje teleurstellen, want dat afzwemmen was midden in de lockdown. De winkels waren gesloten, je kon alleen iets afhalen. Oorbellen laten schieten hoorde daar niet bij.

Kaya sieraden alles

Mama mag ik dan nu wel oorbellen?

Eindelijk, een week nadat ze haar zwemdiploma had gehaald waren de winkels weer open. Direct die eerste zaterdag zat ik op de fiets met haar naar het centrum. Als eerste naar de juwelier. Ze zocht, met een klein beetje sturing van mij, oorbellen uit. Deze oorbellen moet ze 8 weken dragen. Daarna kan ze alles dragen wat ze wil. En dat gaat ze dan ook zeker doen.

Kaya sieraden unicorn

Kinderoorbellen uitzoeken

Na dit eerste paar oorbellen, die echt al zo veel mooier zijn als toen ik oorbellen kreeg, volgt een tweede paar. Natuurlijk. Want dat is het leukste. Bij Kaya Sieraden zocht ze de mooiste uit. Een vlinder voor oma, een pinguïn voor grote broer en een roosje voor zichzelf. Een verrassingspakket, echt daar was ze nog het meest benieuwd naar, en een unicorn mochten niet ontbreken. Een feestje om uit te pakken ook.

oorbellen Kaya sieraden vlinder

Waarom koop ik bij Kaya Sieraden haar oorbellen?

Er zijn veel verkooppunten met oorbellen. Ook bij de drogist of kledingzaak om de hoek vind je vanalles. Maar de keus voor kinderen is niet altijd heel groot. En ik wilde graag sterling zilver. Een betaalbare oorbel, met het grootste deel zilver. Daarnaast hebben ze bij Kaya Sieraden eel een ruime keus aan oorbellen voor kinderen. Met leuke dieren, maar ook met diamantjes zoals onze dochter dat noemt. Tja het blijft een meisje. De prijzen zijn ook fijn zo is het voor iedereen betaalbaar. De levering is heel snel en je kunt op je gemak iets uitzoeken (en combineren met andere producten). Als extra plus punt wordt er van elke bestelling een bedrag over gemaakt aan het goede doel, eduki. Betere kansen op onderwijs voor kinderen in Gambia. Heel tof!

Voor moeder en dochter

Wil je direct iets voor jezelf kopen? Dat kan ook bij Kaya Sieraden. Je vind er hele mooie kettingen, armbanden en kettingen. Je kunt ook twinnen met je dochter. En er is ook een generatie ketting. Hele toffe cadeaus dus voor jezelf (check dit armbandje voor dames), een vriendin (zie deze vriendschap armband) of je dochter/nichtje (zie al die geweldige oorbellen op de foto’s, maar ook hele toffe dooparmbandjes kun je er kopen). Kijk gewoon eens bij het menu bij cadeau voor, dan kun je voor verschillende personen of gelegenheden een cadeau kiezen.

3 generatie kettingen kaya sieraden

Wanneer mag ik ze in mama?

Ze had haar nieuwe oorbellen nog geen week. Ze wilde zo graag een van haar nieuwe oorbellen in. Dan duren die 8 weken nogal lang natuurlijk. We maakten een aftelkalender in de vorm van een slag. Het hele blad gevuld, want 8 weken dat zijn nogal wat dagen. Elke dag kruist ze netjes de dag af, ze kijkt er zo naar uit. Ik beloofde dat ze bij een speciaal etentje, binnen de 8 weken, toch die avond al wel een keer nieuwe oorbellen mocht dragen. ‘Maar welke moet ik kiezen dan mama?’ vroeg ze me. Ach meisje dacht ik, geniet er nog maar even van dat dit je grootste zorgen zijn. En zo ging ze alle nieuwe paren af. ‘Deze vind mijn broer leuk, maar deze zijn voor oma. Oh en mama, dit is echt mijn favoriet. Ik weet het niet hoor, riep ze.’ Kies maar op het moment dat je ze in doet lieverd. En dan gewoon de oorbellen die jij het liefst als eerste wilt dragen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: