De doop van je kindje is een bijzondere gebeurtenis. Eigenlijk zeg je tegen God ‘bedankt voor dit mooie wonder dat we mochten krijgen. We willen het graag aan u terug geven. De zorg dragen voor dit mooie kindje en hem/haar op laten groeien met kennis over u als onze God en redder’. Daar horen toch eigenlijk cadeautjes bij. Voor de hand ligt een mooi christelijk boek om te geven. Maar wist je dat een sieraad ook echt heel mooi en symbolisch van betekenis kan zijn? Bij KAYA-Sieraden hebben ze veel communie- en doopsieraden. Wij zochten dit mooie communie- en doopsieraad uit voor onze jongste.

dooparmbandje aanwijzen

6 maart 2016; onze jongste wordt gedoopt

Een kleine terugblik naar de dag dat onze jongste werd gedoopt. Het was een fijne dag. Veel familie en vrienden waren gekomen om dit met ons te vieren. Het was een mooie dienst die goed bij ons aansloot qua geloof. Natuurlijk, er waren ook een aantal dingen die niet fijn waren. Maar het is mensenwerk, ik heb het aangegeven aan de predikant & we laten dat niet onze dag ‘verpesten’. Extra speciaal was dat mijn schoonzusje het lied ‘de Here zegent jou’ zong voor ons kindje (en de andere die gedoopt werden natuurlijk). Dat deed ze namelijk bij onze oudste ook. Heel bijzonder. En voor onze trouwdienst staat hij er ook weer tussen.

doopsieraden

Een cadeautje voor het kind dat gedoopt is

Even een disclaimer; ik schrijf over gedoopt omdat wij dit hebben gedaan bij onze kinderen. Je kunt hier natuurlijk ook communie of opdragen lezen. Net wat bij jullie van toepassing is. Een cadeau dus. Van de kerk kregen wij bij de jongste de prentenbijbel cadeau. Verder kregen we een aantal kinderbijbels, kinderboekjes & een handje met een parel erin. Die laatste is mooi symbolisch en past goed bij een lied dat veel bij de doop wordt gezonden ‘een parel in Gods hand’. Ik kwam laatst sieraden tegen die je als communie cadeau kon gebruiken. Het was net de doopdag van onze jongste geweest dus daar moest ik direct aan denken. Dat zou perfect passen als cadeau bij de doop ook. Maar dan dus gewoon een doopsieraden ipv communie.

dooparmbandje en zon

Soorten sieraden bij KAYA-sieraden

Je hebt vast wel eens van Kaya-sieraden gehoord. Ik schreef al eerder eens over een moeder-dochter armband. Onze jongste is er dol op. Net als op deze prachtige armband voor haar doop trouwens. Er zijn ook bij de lijn voor communie- en doopsieraden zo veel verschillende soorten. Je kunt kiezen voor verschillende materialen en kleuren. Met een bedeltje of meerdere. Vind je hier nu niet de juiste tussen (ik kan het me niet voorstellen maar het kan natuurlijk, kijk dan eens bij de rest van de sieraden. Er is echt iets te vinden dat bij jou en het kindje dat het sieraad krijgt past. Heb je andere wensen? Geef het dan aan, ze denken graag mee. Zo wilde ik graag 2 beschreven bedeltjes en dat kon ook.

doopsieraden en geloof

Welk koos ik uit alle doopsieraden?

Eerlijk gezegd vond ik het lastig. Er was zo veel keus en zo veel moois. Dus ik liet haar zelf eens kijken tussen alle doopsieraden. Nou, de hele pagina had wel mogen komen. Ze vond alles mooi. Het ene was nog mooier dan het andere. Toen zag ik ineens de bedelarmband. Ze heeft een bedelketting van mij van vroeger en daar is ze dol op. Dus ik dacht dat dit een schot in de roos zou zijn. Ik koos als bedeltjes een kruis met steentjes (geloof/doop), een engel met een hartje (omdat haar oma en meerdere dierbaren in de hemel zijn), een bedeltje met haar namen erop (voor en doopnaam), een bedeltje met de doopdatum (het is toch een doopcadeau, zodat we het niet vergeten), hartje (zonder liefde heb je niets) en haar geboortesteen. En echt, je hebt hem vast al vaak voorbij zien komen op foto’s op instagramstorie.

dooparmbandje pinterest

Winactie: win 30 euro shoptegoed!

Ze is echt dol op haar armband. En terecht, hij is super tof. En hij kan ook nog een tijdje mee doordat hij een sluiting heeft die op verschillende lengtes dicht kan. Ideaal vind ik die. Het leukste is, ik mag 1 van jullie blij maken met 30 euro shoptegoed. Wat je mag doen om te winnen?

  • Volg mij, mamaminke, op instagram
  • volg KAYA-sieraden op instagram
  • Laat onder de post weten dat je mee doen, anders dan weet ik dat niet.

Voor een extra winkans mag je het bericht over deze blog delen in je stories. Vergeet mij dan niet te taggen, anders kan ik het niet zien.

Veel succes allemaal! De winactie sluit op 8 april 2020. De winnaar krijgt persoonlijk bericht van mij ivm privacy. Heb je de disclaimer gezien m.b.t. winacties?

doopsieraden pinterest

4 thoughts on “Communie- en doopsieraden van KAYA-sieraden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: