Het einde van het jaar nadert weer. De leukste maanden voor kinderen, met Sint Maarten, Sinterklaas en kerst. Dit jaar mogen en kunnen we ook weer wat meer doen. Een fantastisch moment om een theatershow over Sinterklaas naar jouw school of kerk te halen. Gegarandeerd een leuke herinnering voor alle kinderen.

Sinterklaas in de kerk

Het kinderwerk was het afgelopen jaar niet makkelijk. Door de maatregelen en lockdown zagen we elkaar weinig. Nu is dat gelukkig anders en verdienen de kinderen wel een extra feestje. Het christelijk kindertheater kan daarbij helpen met een toffe show rondom Sinterklaas. Ze komen gewoon naar jouw kerk dus vertrouwd weer voor de kinderen in jouw gemeente.

Sinterklaas op school

Ook de basisscholen bereiden zich weer voor op deze feestelijke maanden. Hier worden de regels steeds verder versoepelt. De kinderen zijn toe aan leuke dingen. Gelukkig kan het christelijk kindertheater op school langskomen met de leuke Sinterklaasshow. Even net wat extra’s om de dag extra feestelijk te maken. En de juf hoeft zelf niet van alles uit de kast te trekken om te doen. Alles van de show wordt voor je verzorgd.

Waar gaat de Sinterklaasshow over?

Ik hoor het je bijna denken. Leuk dat je het over Sinterklaasshow hebt, maar waar gaat dit dan over? Dat mag je helemaal zelf uitkiezen. Op de site van het theater vind je verschillende shows waar je uit kan kiezen. Als je nog wat verder naar beneden scrolt vind je ook een aantal aanbevelingen van Sinterklaasshow. Het grote voordeel hier vind ik dat je direct een indicatie qua prijs ziet en voor welke leeftijden de show geschikt is. Zo kun je iets uitzoeken dat past bij alle kinderen uit de kerk of van school. Of je kiest juist iets voor de onderbouw of bovenbouw apart. De keuze is aan jou.

Waarom een Sinterklaasshow?

Tja, ik denk dat we allemaal wel kunnen raden waarom juist nu een Sinterklaasshow zo fijn zou zijn. Omdat de kinderen ook veel hebben moeten inleveren in de afgelopen 1,5 jaar. Ze moesten ineens aanpassen aan een wereld die vol gevaar bleek te zijn. Het zou zo fijn zijn om ze te zien genieten van een leuke show. Speciaal voor hen. Omdat ze het verdienen.

Het enige dat mij nog rest te zeggen is het volgende. Ga snel naar de site, maak je keus en boek. Want voor je het weet is jouw voorkeur Sinterklaasshow al volgeboekt. Welke show lijkt jou het leukste?

Sinterklaasshow - pinterest

* advertorial

Afbeelding in het artikel is eigendom van kindertheater.nl en mag niet zonder hun toestemming gebruikt worden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: