Een samenwerking met bulletjournal.nl leek me heel tof. Een webshop vol met leuke spullen voor je bulletjournal of Bijbel journal of Bijbel journaling. Je kunt het allemaal combineren en gebruiken. Ze hebben verschillende informatieve boeken, maar ook surprise boxen, stickers, washi tapes en nog veel meer. Op youtube vind je een video met de unboxing van de stationary box XL. In deze blog kun je rustig terug lezen wat er allemaal in zit.

Wat zit er in de stationary box xl?

Een stationary box XL zit vol leuke goodies die je samen kunt gebruiken. Alles is op elkaar afgestemd. Hij is elke maand anders. In de box die ik kreeg zat het volgende:

  • Een bullet journal van mus.
  • 3 washi tapes: met bloemen, mieren en madeliefjes.
  • 2 klemmetjes om de bladzijdes vast te zetten zodat ze niet kunnen verschuiven.
  • Hele mooie stickers van vlinders.
  • Clearstamps van Farmhouse – simply thankful
  • Faber Castell pitt artist pen brush in may green 170*** (watervast!)
  • Nature lover paper pad van prima marketing inc.
Stationary box XL

Alles past bij elkaar en is dus samen te gebruiken. Of apart. Papier, pen en stickers gaan op een moment op, maar de klemmetjes en clear stamps kun je heel lang mee doen en steeds weer gebruiken. Heel leuk een soort lente thema vind ik het.

Video met de unboxing

Abonnement op de stationary box

De stationary box is er in de maten M, L en XL. Wanneer je er een koopt krijg je een abonnement. Het is dan wel een abonnement, maar je zit er niet aan vast. Elke maand rond de 18e krijg je een betaallink. Alleen wanneer je daadwerkelijk de box betaald wordt hij verzonden. Wil je een maand geen box? Dan betaal je dus de link gewoon niet. Ook kun je de maat wijzigen door een mail te sturen met welke maat box je graag zou willen en welke je nu had. Hetzelfde geldt voor de betaallink. Wanneer je deze niet meer wilt ontvangen kun je een mail sturen en wordt het direct stopgezet. Geheel vrijblijvend en flexibel zonder opzegtermijn. Je kunt dus ook eenmalig de box bestellen.

Surprise, nog een box!

Er zat in het pakket dat ik ontving nog een doos, naast de bomvolle stationary box xl. Ook deze doos zat vol met allemaal leuks. Deze is van alles bij elkaar en meer gericht op Bijbel journaling en de Bijbel journal. Dit is wat er in het pakket zit:

Extra pakket stationary box XL

In de video hierboven laat ik ook alle stickervellen uit de doos met stickers van Creachick zien. Er zijn 2 vellen die ik als christen niet zou gebruiken, de magic en halloween. Omdat wij ons hier niet mee inlaten vanwege geloof. Dat doet niets af aan de mooiheid van de rest van de box. Ik denk dat je deze (op een enkele sticker na) allemaal kunt gebruiken. Wat je niet gebruikt kun je wellicht weggeven aan iemand die het wel wil gebruiken.

Verschil mijn bullet journal en mijn Bijbel journal

Er zijn eigenlijk maar weinig verschillen tussen de Bijbel journal en bullet journal. De Bijbel journal heeft 3 lintjes (ipv 2) en heeft geen voorgedrukte pagina’s. Verder zit er een voorbeeldboekje in dat gericht is op handlettering en Bijbel journaling. Waar het boekje van de bullet journal echt het principe van de bullet journal uitlegt. Verder is het beide dotted paper en hetzelfde materiaal. Enkel de kaft is dus nog anders.

Bullet journal en Bijbel journal

Heel erg leuk dat ik deze stationary box xl en de extra goodies kreeg van bulletjournalkopen.nl. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te zien. Later neem ik je mee wat je er allemaal in kunt gaan maken. Want daar heb ik wel wat ideeën over.

Kende jij deze webshop al?

Stationary box XL - pinterest

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: