Gulzigheid waarmee peuters en kleuters de wereld verkennen vraagt om het juiste speelgoed. VTech weet dat allang en ontwikkelt daarom doorlopend uitdagingen die perfect aansluiten bij het ontwikkelingsniveau van kleintjes en de wereld om hen heen. Met de nieuwe ‘mijn eerste 100 woordjes’ speelt Vtech daar goed op in voor kinderen tussen de 1 en 5 jaar.

Nieuwe plekken leren met mijn eerste 100 woordjes

Thuis, onderweg, op visite, op vakantie (we denken graag vooruit) : wijzer worden doen ze overal. Speelgoed om te ontdekken en leren is volgens VTech compact vormgegeven, lekker handzaam en stevig. Het kan tegen een stootje en zit barstensvol leuke weetjes waarmee peuters en kleuters wel raad weten.

Mijn eerste 100 woordjes, kindje met speelgoed

Een preview op de grote wereld

Mijn Eerste 100 woordjes Leuke Plekken biedt ze een preview op de grote wereld. Dat is juist nu fijn! De bakkerij, school, het restaurant en zelfs een museum ontvouwen zich in het compacte, rijk geïllustreerde en 12 pagina’s tellende, interactieve boek. Als dat geen leuke voorbereiding op straks is?

Ook een tweede taal zit er bij

Er zit een taalswitch op, tussen Nederlands en Engels, speciaal
voor kleintjes die tweetalig worden opgevoed en om hun vocabulaire, maar met liefst 100 woordjes, verder uit te breiden. Ook fijn wanneer je zoon of dochter graag Engels luistert/spreekt. Spelenderwijs krijgen ze de leukste wetenswaardigheden voorgeschoteld en klinken geluiden en zelfs liedjes die bij de ontdekkingsreis horen. En ja, Mijn 1 e 100 Woordjes is de opvolger uit de succesvolle reeks Mijn 1e 100 Woordjes en Mijn 1e 100 Woordjes Dieren.

mijn eerste 100 woordjes - pinterest

Wat kosten de Mijn eerste 100 woordjes boeken?

De prijs van de interactieve boeken verschillen en variëren tussen de 20 en 30 euro (afgerond). Dat is een forse prijs. Het zijn niet direct christelijke boeken. Maar zeker met het dierenboek kun je het ook betrekken op Gods schepping. Ook bij leuke plekken kun je het gesprek aangaan over hoe God dit allemaal gemaakt heeft. Pak het verhaal van de schepping er ook eens bij. Let wel op dat je op het belevingsniveau van kinderen blijft.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: