Wat de mooiste dag van je leven wil zijn wil je natuurlijk zo veel mogelijk koesteren. Daarbij hoort ook wel een fotograaf. Maar er zijn zo veel fotografen beschikbaar dat het soms lastig is om een keus te maken. In deze blog geef ik je een aantal tips om een goede fotograaf te kiezen. Lees vooral helemaal door naar het eind, want samen met Michelle van Misabelle heb ik een hele gave winactie voor jullie.

Waarom een fotograaf?

Een fotograaf op je bruiloft is eigenlijk standaard tegenwoordig. De fotograaf komt aan als je bijna bent aangekleed, je gaat een fotoshoot doen en afhankelijk van de tijd blijft de fotograaf er bij tijdens de ceremonie en het feest. Maar vraag je om een prijsopgave voor een bruiloft dan zit daar ook altijd een prijskaartje aan vast. Logisch, want het maken en bewerken van de foto’s kost veel tijd en het is allemaal hand werk. Dan is het wel fijn als je een goede en fijne fotograaf hebt gevonden.

Winactie fotoshoot weddingpreps: fotograaf bruidsjurk

Hoe kies je een fotograaf?

Zijn er al een aantal vrienden getrouwd? Let dan vooral ook even op de fotograaf en wellicht videograaf. Zie je ze veel (lopen ze dus in de weg) of vallen ze niet zo op? Is de omgang prettig of vind jij het niet fijn? En schuif na de bruiloft zeker eens aan om de foto’s te bekijken. Zo zie je direct of de stijl van de fotograaf bij jou past. Elke fotograaf heeft namelijk zijn eigen stijl qua fotograferen. De ene houdt van veel licht en de ander vind donker juist mooi. Beide kunnen prachtig zijn, maar het moet wel bij je passen.

Winactie fotoshoot weddingpreps: fotograaf kinderen

Hoe kiezen wij een fotograaf?

Wij gaan in 2020 trouwen en daar wil ik heel graag een fijne fotograaf bij hebben. Het liefst ook een fotograaf die in de buurt woont (steun de locale ondernemer!), een fijne prijs heeft én goed met kinderen om kan gaan. We willen onze fotoshoot met de kinderen doen. Uiteraard nemen we iemand mee die bij de kinderen is als er foto’s van Mark en mij samen worden gemaakt, maar het is fijn als de kinderen zich op hun gemak voelen.

Winactie fotoshoot weddingpreps: fotograaf familie

Win een fotoshoot met je gezin!

Om alvast kennis te maken met een fotograaf hier uit de buurt, ben ik bij Michelle van Fotostudio Misabelle op de koffie geweest. Zij beschikt over een eigen fotostudio en is gespecialiseerd in baby & kinderfotografie. Spelenderwijs maakt ze de meest spontane foto’s en zorgt ervoor dat jij je helemaal op je gemak voelt. Iets wat ook veel bruidsparen op viel en ook naar op zoek zijn. Sinds een aantal jaar fotografeert Michelle dus ook veel bruiloften!
Om eens te ervaren hoe zo’n fotoshoot in zijn werk gaat, geven wij maar liefst 3 fotoshoots weg! De fotoshoots vinden plaats op 12 januari 2019 in de fotostudio van Misabelle in Renkum. Deze dag ben je met de 3 winnaars, mij en Michelle in de studio aanwezig. Michelle zal de foto’s maken en ik ben erbij om te assisteren! Naast de fotoshoot, krijg je 1 grote foto afdruk cadeau. Deze foto wordt door Michelle gekozen en krijg je gelijk mee naar huis! Er is mogelijkheid tot bijbestellen van foto’s, kijk hier voor prijzen. Na afloop kun je alle foto’s bekijken via een online galerij. Er komt veel leuks bij voor jullie, maar dat houden we nog even een verrassing.

Winactie fotoshoot weddingpreps: fotograaf cake smash

Hoe kun je winnen?

Voor jullie is het natuurlijk het allerbelangrijkste om te weten hoe je kunt winnen. We geven 2 fotoshoots weg op facebook en 1 fotoshoot op instagram.

Facebook: Ga naar facebook en volg Fotostudio Misabelle en MamaMinke daar. Laat in het bericht van deze winactie op de pagina van MamaMinke weten dat je mee doet en deel je leukste verhaal wat je meemaakte met je kind(eren). Tag ook een andere mama of papa die je een fotoshoot gunt. Alleen als je al deze stappen hebt gedaan doe je mee met de winactie.

Instagram: Ga naar instagram en volg Fotostudio Misabelle en MamaMinke. Laat onder de foto van deze winactie bij MamaMinke weten dat je mee doet en vertel je leukste verhaal wat je meemaakte met je kind(eren). Tag ook een andere mama of papa die je een fotoshoot gunt. Alleen als je al deze stappen hebt gedaan doe je mee met de winactie.

Deze winactie loopt van 5 december tot 18 december 2018 23.59 uur. Wij nemen contact op met de winnaars. Reageer binnen 48 uur, anders zijn we genoodzaakt een andere winnaar de kiezen. Doe je mee op facebook en instagram dan heb je dus dubbel zo veel kans.

Instagram en facebook hebben niets met deze winactie te maken. Wij kiezen zelf de winnaars van deze winactie. Hou er rekening mee dat je op 12 januari 2019 naar de fotostudio in Renkum moet komen. Vervoer is op eigen kosten en kunnen niet op ons worden verhaalt. Lees voor je mee doet ook mijn disclaimer m.b.t. winactie.

Weddingpreps: zoek een fotograaf. Hoe kiezen wij onze fotograaf? En een gave winactie waarbij je een fotoshoot kan winnen. Ik mag 3 mensen blij maken!

Alle foto’s zijn eigendom van Misabelle. Het gebruik van deze foto’s is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Michelle!

9 thoughts on “Weddingpreps: zoek een fotograaf

  1. Hi Minke,
    We willen graag meedoen aan de winactie voor de shoot.
    Het leukste wat we meemaakten was gelijk ook het mooiste.. de ontmoeting van onze 2 meiden op ons bed met hun broertje. De liefde, het geluk en plezier wat er vanaf straalde was op dat moment onbeschrijfelijk. Want daar lag in hun ogen eindelijk de baby ( ook wel pop☺️) die eindelijk uit de buik was! Graag tag ik daarnaast ook Else Muller- beukhof

  2. Hoi Minke, ik doe niet mee met de wedstrijd want ik ben dan in Turkije. Maar ik wil je wel een tip geven. Vraag alsjeblieft om foto’s van de fotograaf die hij /zij eerder heeft genomen. Mijn dochter had dit niet gedaan of had zeer weinig gezien en de kwaliteit van die foto’s is echt hopeloos. Zo jammer van zo’n speciale dag moet je echt geweldige foto’s hebben. Het fijnste is als je iemand kent die ervaring heeft met de fotograaf, dan kan je goed de kwaliteit bekijken en natuurlijk ook hoe hij/zij in de omgang is. Ik weet in Scherpenzeel zit een goede fotograaf, kan even niet op zijn naam komen. Hij heeft daar ook een winkel. Mocht je een geplakt foto album willen hebben, kan ik je daarbij misschien van dienst zijn. Ik vind het geweldig om trouwalbum te maken. Dit heb ik recent ook gedaan met de foto’s van mijn dochter. Groetjes Rita

    1. Hoi Rita, bedankt voor je reactie. En heerlijk, Turkije! Misschien wil je dochter mee doen om toch nog wat leuke foto’s samen met haar man te hebben? Ik ken de fotograaf toevallig persoonlijk en ze is echt heel tof. Zo leuk in de omgang met kinderen ook (vind ik zelf heel belangrijk omdat onze kinderen er natuurlijk bij zullen zijn). Een klik met de fotograaf is wel heel belangrijk idd. En mooie foto’s ook ja.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: