We zijn getrouwd en hebben daar hele mooi trouwfoto’s van gekregen. Wel 480 om precies te zijn. Enorm veel dus. Oké, het is ook best prijzig een fotograaf te huren voor zo’n hele dag. Maar dan heb je dus ook wel wat. Zonde om de foto’s maar op de laptop of stick te laten staan. Maar wat kun je er dan allemaal mee doen? Dit is wat wij er mee doen!

Fotoboek laten maken door fotograaf

We laten een mooi fotoboek maken door de fotograaf. Met allemaal mooie trouwfoto’s die zij gemaakt heeft. Een duur geintje, ja dat zeker. Maar ik denk meer dan de moeite waard. Wij hadden 1 fotograaf dus hebben alleen bij mij foto’s gemaakt in de ochtend. Van de hele dag zal dan dus van alles te zien zijn in het boek. Maar dit boek draait vooral om ons.

in de make-up trouwfoto's

Zelf gemaakt fotoboek met onze trouwfoto’s

Schrijf het in de krant. Ik heb inmiddels ook zelf al een fotoboek besteld. Deze maakte ik met alle foto’s die ik had, ook van de ochtend bij de mannen en met alle groepsfoto’s en foto’s die van ons niet direct in ‘ons’ album hoeven. Er zijn namelijk nog veel meer hele toffe foto’s gemaakt die dag dan dat we in het album willen. En ik vind het ook leuk om een aantal foto’s van het klaarmaken van onze mannen te hebben.

Hexagon aan de muur met trouwfoto’s

Aan de muur willen we graag een hexagon hangen. In het begin van 2020 kreeg ik een mail of ik samen wilde werken voor iets tofs op de muur. Dat leek me fantastisch, maar wel met de foto’s van onze bruiloft. Die heb ik inmiddels ook besteld en zullen jullie dus ook voorbij zien komen op mijn blog. Ik ben er zelf heel benieuwd naar. Ik heb het fotoalbum dat ik maakte ook hier besteld, je krijgt nu 45% korting! Dat loopt lekker op zo.

Online delen van onze dag

Natuurlijk deel ik ook een aantal foto’s online met jullie van deze mooie dag. Niet heel veel, want we willen dit toch ook wel gewoon privé houden verder. Maar jullie hebben ook mee geleefd in de weg naar deze dag toe. Dus ik vind het super tof om dan wat foto’s van die mooie dag te delen. Dat is niet direct voor ons zelf natuurlijk, zoals een fotoalbum. Maar ik wilde dit ook wel even benoemen. Het is toch een manier om foto’s te gebruiken die je hebt.

Stuur een kaartje met jullie trouwfoto’s

Oke, het is wat omslachtig sorry! In de app van postnl zag ik dat je foto’s kunt gebruiken om een kaartje te versturen. Super leuk om mensen dus een foto van jullie dag te sturen als kaart. Je hebt dan wel iets van een Cloud nodig om bij de foto’s te kunnen. Of doe als ik en mail de gewenst foto naar je zelf en sla hem dan op op je telefoon. Maar wel een heel persoonlijk en mooi kaartje voor de ontvanger.

Dit doen wat met onze trouwfoto’s. Ik wil wel graag even benadrukken dat dit geen samenwerking is. Dit zijn echt mijn tips en wat wij doen met de foto’s. Wat doen jullie met de foto’s die je maakt?

5 tips om te doen met jullie trouwfoto's pinterest

1 thought on “5 tips voor het gebruiken van jullie trouwfoto’s

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: