Wies is een van de meisjes van Mo’s daughters. Zij hebben verschillende meisjes in de hoofdrol van te leuke boeken. Ik kan wel zeggen de favoriet van onze jongste. Het boekje is op rijm en leest makkelijk weg. Het nieuwste deel hebben we sinds kort in huis. Een boek dat perfect past bij onze jongste. Wies wil opblijven, dat wil zij ook wel.

Een meisje in de hoofdrol

Heb je wel eens naar boeken gekeken? En dan vooral naar de rol van meisjes/vrouwen in deze boeken. Meestal zijn het toch stereotypes. Een moeder die niet werkt, een meisje dat een hulpje is. Maar nooit echt de hoofdrol voor een meisje in de boeken. En eigenlijk nog minder vaak dat een meisje de superheld is of een uitvinder. Gelukkig komt het steeds meer. En deze boeken helpen daar ook aan mee met fantastische verhalen.

Wies wil opblijven

Voor elk budget een boek

De boeken van Wies en de andere meisjes kosten 10 euro (via deze link vind je ze). Niet duur voor zulke leuke boeken vind ik. Ze worden hier elke dag wel gelezen. Maar bij Mo’s daughters zijn ze zich bewust dat niet iedereen dit geld kan missen. Dus zijn er nieuwe boeken gemaakt in samenwerking met de action. Hetzelfde concept en dan voor 1,99 per boek. Ook deze zijn fantastisch!

Wies wil opblijven

In dit boek wil Wies graag opblijven met haar ouders. En dan vooral ook leuke dingen doen. Haar ouders gaan daar in mee. Zo beleven ze leuk avonturen, maar uiteindelijk is Wies toch wel heel moe. Ze zegt tegen haar ouders dat zij wel naar bed mogen. Dan kunnen ze allemaal wel lekker gaan slapen. Onze jongste is helemaal om bij dit boek. Ze kan niet kiezen tussen de 3 avonturen van Wies, maar dat ze leuk zijn is zeker.

Wat is jullie favoriete meisjes van Mo’s Daughters?

Meisjes in de hoofdrol

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: