Mama, krijg ik de andere boeken ook nog? Een vraag van onze dochter. Ze kreeg 2 boekjes van Mo’s Daughters voor haar verjaardag. Er liggen er nog 3 voor sinterklaas. Dat weet ze niet. Ze vind ze fantastisch dus het is een fantastisch cadeau. Maar niet voor alle ouders behapbaar qua financiën. Gelukkig is er een oplossing die budgetvriendelijk is.

Budgetvriendelijk naar de action!

Er zijn nu 4 gloednieuwe boeken van Mo’s Daughters te koop bij de action. Kosten? 1.99 per boek, echt super budgetvriendelijk. Dus voor minder dan 8 euro heb je ze alle 4 in huis. Wel even rennen want ze zijn een ware hit. Voor die prijs wil iedereen ze wel hebben natuurlijk. De gedachte er achter? Alle kinderen mogen toegang hebben tot mooie boeken.

Noor, een Marokkaans meisjes die hard rent

Zoals we gewend zijn kunnen de meisjes in deze boeken iets fantastisch. Iets wat normaal toch aan jongens wordt toebedeeld. En waarom zouden meisjes niet hard kunnen rennen? Noor kan dat iig wel. Ze mag alleen niet altijd mee doen van haar broers. Maar ze zet door en laat zien wat ze kan! Met een fantastische oma.

Noor budgetvriendelijk boek

Pixie is goed met techniek

Ook in de praktijk is het zo dat meisjes wat ondervertegenwoordigd zijn in de techniek. Maar Pixie laat zien dat techniek heel leuk is. En het heel gaaf is om zelf wat te kunnen maken. Wauw! Ze maakt een pannenkoekenmachine die ontploft is én in het andere boekje helpt ze schoenen te vangen. Echte avonturen.

Pixie budgetvriendelijk boek

Verschillen met de ander boeken van Mo’s Daughters?

Een fantastisch cadeau in de schoen voor je kinderen. Of in de zak van sinterklaas. De boeken zijn precies hetzelfde als de andere boeken van Mo’s daughters. Enkel het formaat (de andere zijn vierkant deze rechthoekig) en de prijs is anders. Hoewel 9,99 niet eens zo duur is zijn deze dus echt budgetvriendelijk. Zo, ik ga weer even voorlezen. Er wordt geroepen dat ik “Noor gaat de strijd aan” nu echt moet lezen. Welke is jullie favoriet?

Budgetvriendelijk Mo's Daughters - pinterest

3 thoughts on “Budgetvriendelijk, Mo’s daughters voor alle kinderen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: