Het nieuwe jaar staat voor de deur. Dat brengt toch mee dat je het jaar was afloopt gaat evalueren. Tenminste, ik kijk toch even terug wat er allemaal gebeurd is. Vooral ook hoe ik me daar zelf bij voelde. En dit jaar was dat vooral ook veel onrust. Ik vergat dingen die belangrijk waren. Afspraken die op het laatste moment weer naar boven kwamen. Dat moet anders in 2022. Dat gaat anders! Ik houdt namelijk helemaal niet van vergeten. Met deze spullen van bulletjournalkopen.nl komt het vast helemaal goed.

Met deze producten start je goed.

Echt het grote voordeel van deze webshop is de pakketten. Vind ik dan althans. Want zo kun je direct van start met je bullet journal. Kies dan voor het stationary pakket XL, makkelijk te vinden bij bulletjournalkopen. Daarin zitten dit keer leuke washitape, een bullet journal van mus, een hoekpons (echt dit wil je!), stickers, paperblock en 2 pennen. In een van de pennen kun je ook alcohol doen of een parfum (easy te maken met essentiële oliën). Wel opletten dan het vloeibaar is! Daarnaast kun je nog zelf leuke dingen shoppen om het je zo makkelijk mogelijk te maken. In de bullet journal kun je mooi al je afspraken kwijt, zo kun je ze niet vergeten. Ideaal voor mij!

Hoekpons

Wat gebruik ik nog meer voor de set-up van mijn bulletjournal?

In het stationary xl pakket zit echt wel alles wat je nodig hebt om te kunnen starten. Toch heb ik zelf nog wat extra’s uitgezocht om het mezelf zo makkelijk mogelijk te maken. Wat extra die-cuts voor wat leuke plaatjes, washitape (die is echt heel tof!) en de stencils van Mus. Die laatste vind ik ook echt een uitkomst. Je kunt gewoon de lijntjes overtrekken en klaar.

Stickers en pennen

Dit kreeg ik allemaal:

Dit doe ik om niets meer te vergeten.

Zelf ben ik maar gewoon begonnen voor dit jaar. Ik wil wat, dan moet ik er ook gewoon voor gaan. Ik maakte een jaar pagina met ‘Hello 2022′ en ik plakte er een Bijbeltekst bij. Daarna kwam de maand pagina met de maand erop, gevolgd door weken. Ik maakte per 2 pagina’s 1 week en een bladzijde voor dingen die ik niet moet vergeten en notities. Ik heb na de maanden nog een pagina voor instagram en een brain dump pagina gemaakt. En dit voor 3 maanden vooruit. En dan maar hopen dat ik niets meer ga vergeten.

Wat mis ik nog in mijn bulletjournal?

Eerlijk gezegd weet ik niet of ik wat mis. Misschien vergeet ik wel wat. Ik wil graag nog een wensenlijstje maken én een inkomsten en uitgaven lijst. Dat is dan per maand. Verder denk ik niet dat ik direct al iets mis. Mocht dat wel zo zijn, dan kan ik het altijd nog bij maken als ik dat wil. Voor nu houdt ik het even bij 3 maanden vooruit. Dan kan ik daarna terug kijken en evalueren wat ik gemist heb, wat fijn werkte en wat juist helemaal niet.

Bullet journal zodat ik niets kan vergeten

Plannend het nieuwe jaar beginnen

Komend jaar wil ik graag wat meer overzicht in mijn bezigheden en mijn afspraken. Ik wil niet meer alles vergeten. Daarom start ik met een bulletjournal. Deze kreeg ik van bulletjournalkopen.nl. Een fijne webshop waar je alles kunt halen voor je bulletjournal. Ik heb nu een opzet gemaakt voor het eerste kwartaal. Daarna ga ik mijn ervaringen bekijken en beslissen hoe ik verder ga. Dat werkt voor mij fijn, omdat ik zo niet elke maand iets nieuws hoef te maken. Ik heb het eenvoudig gehouden, omdat ik dat zelf fijn vind. Nieuwsgierig wat ik allemaal maak? Neem dan eens een kijkje in deze low budget bullet journal facebookgroep voor inspiratie.

Nu ben ik nieuwsgierig, heb jij een agenda/planner/bulletjournal en zo ja, welke agenda/planner/bulletjournal heb jij voor het nieuwe jaar?

bullet journal om niets te vergeten - pinterest

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: