Aan het eind van het jaar kijk ik altijd even terug. Ik heb de neiging dingen kleiner/onbelangrijker te maken dan ze zijn. Of juist veel groter dan noodzakelijk. Wat betreft mijn blog blijf ik eigenlijk altijd bescheiden. Nergens voor nodig natuurlijk. Want als ik zie hoeveel mensen hier per jaar komen meelezen, die kan ik niet kwijt in mijn huis én tuin. Ik heb een klein stadion nodig om ze kwijt te kunnen. Enorm trots op en blij mee. Dit zijn de artikelen die het meest gelezen zijn het afgelopen jaar.

Thuisonderwijs in een piek

Het thuisonderwijs zit in een piek. Dat merk ik ook aan mijn site. Het artikel over het thema beroepen is heel goed gelezen dit jaar. Dat verbaasd me niets. Het is een thema dat steeds weer terug komt. Zo blijft het dus een actueel artikel. Niet alleen voor thuisonderwijs, maar ook voor kleuterjuffen is het een leuk artikel om te lezen wanneer je lessen gaat voorbereiden. De kliedertafel is ook nog steeds een succes. Super leuk om binnen en buiten te gebruiken. Daarnaast is spelend leren ook favoriet, net als bij ons thuis. Hij lag laatst weer in de action én het is mogelijk om click & collect te doen. Dus misschien kun je er zo nog een bemachtigen.

Geloof komt steeds meer op thuis aan

Hoewel we een deel van het jaar wel in de kerk mochten komen, gaat geloven toch steeds meer vanuit huis. Dat merk ik ook aan de gelezen artikelen. We zijn vaker thuis. Er wordt gelezen over waar te beginnen met Bijbellezen. Dat blijk nog niet zo makkelijk (I know, want ik vind het ook maar lastig soms.) en mooie films op New Faith Network worden ook nog steeds gezocht. Daarnaast is ontspannen ook een punt waar we meer naar kijken. Er wordt veel gelezen over de verschillende Nederlandse journaling Bijbels. De Nederlandse versie in HSV is inmiddels verschenen.

Best gelezen in 2021 - pinterest

Daarnaast nog verschillende random artikelen

Naast deze twee specifieke groepen worden er ook random artikelen goed gelezen. Bijvoorbeeld hoe je makkelijk een aardbeienvlek uit een wit jurkje haalt. Wat schrok ik toen, maar wat was de oplossing makkelijk. Of over de must haves bij heupdysplasie. Iets wat ik niemand gun om mee te maken, maar met deze tips wordt het allemaal net even wat aangenamer. Voor ons dan in elk geval, en ik hoop dat het jou ook mag helpen wanneer je dit nodig hebt. Ook wordt het artikel over de embossing tool van de action veel gelezen. Ik gebruik deze nog steeds met veel plezier.

Natuurlijk levensstijl in opkomst

Naast al deze artikelen springt ook het artikel over een natuurlijke levensstijl eruit. Super tof om te zien. De natuurlijke levensstijl is steeds meer in opkomst. Heel fijn natuurlijk. Ik zeg altijd maar zo, natuurlijk waar kan en medicatie waar nodig. Het een kan niet zonder het ander. We mogen profiteren van alle wetenschappelijke en medische kennis die er tegenwoordig is. Laten we dat ook wijs gebruiken in onze gezinnen.

Leuk om zo met de statistieken bezig te zijn. Maar ik ben vooral ook nieuwsgierig naar jou. Wat vond jij het leukst om te lezen dit jaar. Of wat is je het meest bijgebleven?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: