Onze kinderen zijn deze maand enorm verwend. We kregen wat cadeautjes door middel van een samenwerking voor mijn blog. Maar ik heb ook een aantal cadeautjes gekocht omdat het me leuke cadeautjes leken en ik ze voor jullie wilde testen. In deze blog laat ik je daar een aantal van zien. Het gaat om budgetvriendelijke en super leuke cadeautjes waar mijn kinderen veel mee spelen. Deze tips wil ik je dan ook niet onthouden. 

Hotweels action

Al eerder was het me opgevallen dat je bij de action veel spullen van hotweels kunt kopen. Ik kocht er eens een verjaardagscadeautje van omdat die jongen dat erg leuk vond. En ik besloot het voor Luca ook eens mee te nemen. Het in elkaar zetten was even kijken, maar dan is het erg leuk. Luca speelt er heerlijk mee en pakt hem regelmatig. Ook nu hij een andere racebaan heeft (gekregen op het werk van Mark) pakt hij beide graag. Dit setje kost 4,99 euro bij de action.

cadeautips voor een leuke prijs. hotweels action

Kappershoofd action

Nola is gek op haren kammen, haren wassen en alles wat er mee te maken heeft. Ze wilde graag een kaptafel die ze bij de action had gezien, maar daar vond ik haar nog wat te klein voor. Ik besloot het kappershoofd aan haar te geven om te kijken wat ze er mee deed. Ik kan wel zeggen dat het een schot in de roos is. Ik moet veel helpen, want stiekjes in doen is te moeilijk voor haar. Maar ze pakt hem elke dag wel even om mee te spelen. Hij was rond de 5 euro.

cadeautips voor een leuke prijs. kappershoofd action

Auto- en treinbaan aldi (en lidl)

De auto en treinbaan die ik kocht komen van de aldi, maar ik weet dat ze bij de lidl ook lagen rond sinterklaas. Begin november komen daar de nieuwste speelgoeditems in de winkel dus hou dat volgend jaar bij beide winkels in de gaten. De lidl heeft ook leuke uitbreidingen in de webshop staan. Deze banen zijn echt top. We hadden al een baan staan en daar  past hij gelukkig op. En bij beide sets zit een auto/trein die op batterij rijd. Extra leuk dus. Een set kost 19,99 euro, bij de lidl webshop komt er nog wel verzendkosten bij.

dagboek allemaal ziek autobaan erbij

Play-do kleuren en vormen leren

Nola is gek op kleien. Zelf vind ik daar dus weinig aan. Al die kleurtjes door elkaar, alle stukjes die je op de grond en daarna het hele huis door vind. Maar zij vind het leuk dus met regelmaat pakken we wat play-do erbij. Wist je dat er ook set zijn waar ze echt kunnen leren. Wij hebben een leuke set met auto erbij, maar ook een set waarbij het accent ligt op het leren van kleuren en vormen. Super fijn nu we met Nola werken aan het spraak. Bij de action kun je altijd leuke set kopen en ook potjes klei van play-do voor een leuk prijsje.

cadeautips voor een leuke prijs. play-do kleuren en vormen leren

Ik ben me er van bewust dat niet alles bij de action even goed is. De merk spullen zijn hetzelfde als in de intertoys, maar vaak een fijnere prijs. Het kappershoofd is een gok hoe lang dit mee gaat. Tot nu toe overleefd zij alles dus is het zeker goed speelgoed. Waar haal jij leuk en budgetvriendelijk speelgoed?

Budgetvriendelijk en leuk speelgoed voor jullie getest. Te koop bij action, aldi en lidl

Stock Photos van Shutterstock door Berezovska Anastasia

 

2 thoughts on “Budgetvriendelijke en leuke cadeautjes voor kinderen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: