Hoe gaaf is dit, een hulpmiddel om je houtentreinrails met Duplo te verbinden. Dat dacht toy2 ook. In bijna elk huishouden met kinderen is wel Duplo te vinden, net als een houten trainrails. Wanneer je dit kunt verbinden ontstaat er weer heel iets nieuws. En nieuw is leuk. De track connectors zijn ideaal.

Waarom track connectors?

Tja ik weet niet hoe het bij jullie gaat natuurlijk. Maar hier in huis hebben ze nooit wat om mee te spelen en de halve speelgoedwinkel staat al in huis. Met de track connectors verbindt je Duplo met een houten trainbaan. Je kun de trainbaan hoog bouwen en eronder een stad. Je kunt van hoog naar laag gaan. Het biedt zo veel mogelijkheden. Daarom is dit een top cadeau. Pak de bouwblokken er ook weer bij en je kunt er iets fantastisch van maken.

Track connectors

Hoe werken trackconnectors?

Eigenlijk is het heel simpel, een kind kan de was doen. Je bouwt een toren met Duplo. Zeg, we bouwen ze allemaal even hoog. Dan kun je de track connectors er als laatste op maken. Klikt gewoon vast want de onderkant is hetzelfde als duplo. De treinbaan maak je daar aan vast. Zo kan de trein rijden boven de grond. Laat de trein zelf rijden als je dat hebt of anders gewoon de kinderen. De treinbaan kan echt tegen een stootje.

Track connectors voor oudere kinderen

De track connectors zijn ideaal wanneer je een groot gezin hebt. De jongere spelen nog met Duplo, de middelste vinden een grote treinbaan leuk, maar de oudste dan? Zo maak je het speelgoed uitdagender. Bouwen, inzicht en geduld. Ze kunnen met het speelgoed van hun broertje of zusje spelen en maken het met de connectors voor henzelf ook weer aantrekkelijk.

Spelen met track connectors

Een tof cadeau voor de feestdagen

Track connectors, wij kregen 2 verschillende setjes. Ik raad aan net een maat groter te kopen. Het komt vanuit Denemarken/Zweden over naar heel euro. Het pakket was ook binnen enkele dagen bij mij thuis. Een fijn cadeau voor de feestdagen. Je shopt het via deze webshop gewoon in Nederland, lekker snel binnen ook. Het maakt overigens niet uit welke houten treinbaan je hebt. Wij hebben er verschillende, van bijvoorbeeld de lidl. Alles past er prima op.

Track connectors - pinterest

1 thought on “Track connectors verbindt jouw houten trein met Duplo.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: