Sinterklaas vind ik een mooie magische tijd. Oke, we houden de kinderen een klein beetje voor de gek. Maar het is toch prachtig om die verwachtingsvolle blik te zien? Ik weet dat het anders kan, ik was zelf bang voor Pieten en wist dan ook al vroeg het geheim. Dit jaar is wellicht het laatste jaar dat we nog een kind in huis hebben dat in Sinterklaas geloofd. Het grote Sinterklaas kijk- en zoekboek is super leuk om samen met haar te kijken en zo toe te leven naar dit leuke feest.

Het grote Sinterklaas kijk- en zoek boek spreekt aan

Het grote Sinterklaas kijk en zoek boek is een leuk boek om samen te lezen en te bekijken. Er zijn echt verschillende pieten zodat, denk ik, iedereen iemand ziet waar hij/zij op lijkt. Of juist niet op lijkt. Er zijn alleen geen antwoorden opgenomen in het boek, zodat je niet kunt spieken wanneer je zelf de Piet ook niet kunt vinden.

keuken in het grote sinterklaas kijk- en zoekboek

Voor welke leeftijd?

Een zoekboek is altijd goed. Zeker ook voor kinderen die niet (goed) kunnen lezen. Op elke bladzijde staat een kort verhaaltje met vragen. En op elke pagina is een bepaalde Piet te vinden. De luie Piet. Je zoon en/of dochter kan deze op elke pagina gaan zoeken. Hij is niet heel moeilijk verstopt maar je moet wel even goed kijken. Het boek is van karton dus ook geschikt voor grijpgrage handjes van jonge kinderen. Zelf zou ik zeggen vanaf 2 à 3 jaar.

details het grote sinterklaas kijk- en zoekboek.

Wat ga je zoeken?

Zoals ik hiervoor al aan gaf kun je op elke bladzijde een luie Piet vinden. Die kan je zoon of dochter dan ook direct gaan zoeken. Daarnaast kun je het verhaaltje voorlezen. Daarin staan ook vragen in die je zoon en/of dochter kan beantwoorden. Daarnaast staat er bijvoorbeeld wat een peut doet. Deze Piet kun je ook op gaan zoeken. Er valt echt van alles te zien en te beleven op de bladzijden.

Sinterklaas kijk-en zoekboek - Pinterest

Het grote Sinterklaas kijk- en zoekboek

Een schot in de roos voor de feestdagen. Als cadeau in de schoen, in de zak of juist voordat Sinterklaas aankomt in Nederland. Je stapt met dit boek direct de vrolijke wereld van Sinterklaas in. De vrolijkheid met cadeaus en lekkers spat van de pagina’s. Je neemt een kijkje in de opslagplaats van de cadeaus en de keuken. Ontdekt de boot van binnen en kunt meejuichen met de kinderen die aan de kant staan als Sinterklaas aankomt.

Wat vind jij het leukste boek over Sinterklaas?

ISBN: 9789044753110
Prijs: 12,95 euro
Uitgeverij: Deltas
Je kunt het boek via deze link voor 12.95 euro kopen. Dit is een affiliate link, daarmee help je mij. Je merkt daar zelf niets van. Je kunt het boek ook via je plaatselijke boekhandel kopen.

2 thoughts on “Het grote Sinterklaas kijk- en zoekboek

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: