De leukste tijd van het jaar komt er aan. Ik ben echt een zomer mens, ik hou niet van kou en heb het ook vaak koud. Maar! De sinterklaastijd, de geur van Sinasappel en kaneel, lekker binnen onder een kleedje op de bank, warme chocolademelk met slagroom en de leukste feesten van het jaar. Behalve de verjaardagen van de kinderen dan. Er is ook zo veel leuks te krijgen voor deze periode, zeker Sinterklaas doet het goed in kinderspeelgoed, denk aan een Sinterklaaskleurboek, verkleedkleding én (voor)leesboeken. Er is een nieuw kleurboek uitgekomen met een handigheidje én een leuk kleur- en stickerboek met Sinterklaasliedjes. Kijk snel verder en leer alles over dit Sinterklaaskleurboek en Sinterklaasstickerboek.

Sinterklaaskleurboek en Sinterklaasstickerboek - uitgelichte afbeelding

Colorino Sinterklaaskleurboek

Colorino heeft een nieuw Sinterklaaskleurboek uitgebracht. Het bevat 24 kleurplaten die allemaal een piet, Sinterklaas of beide bevatten. Daarnaast kun je deze kleurplaten uitscheuren. Super handig omdat je ze zo makkelijker kunt kleuren, een kleurboek voor meerdere kinderen kunt gebruiken én ze ook cadeau kunt geven zonder dat er scheuren in zitten (de kleurplaat dan he). Het papier is vrij dik waardoor erop kleuren met stift ook prima gaat. Op de achterkant staat geen kleurplaat. Daar kun je een boodschap neerzetten voor degene die de kleurplaat krijgt of gewoon leeg laten. En mocht de stift toch doordrukken is het ook niet erg, want het komt niet op een andere kleurplaat terecht.

Kleur- en stickerboek Sinterklaasliedjes

Ik ben zelf opgegroeid in een ander ’tijdperk’ met woorden in Sinterklaasliedjes die nu niet meer gepast zijn. Het is super om een feest op deze manier nog inclusiever te maken. Helaas blijven die liedjes op de nieuwe wijze alleen niet zo hangen bij mij. Het zijn er niet veel, maar toch. Met dit kleurboek kun je de liedjes samen oefenen, de kleurplaat inkleuren en de bijbehorende sticker opplakken. De sticker kun je ook weer eraf halen (yes dat heb ik getest). Dus wanneer hij op de verkeerde pagina wordt geplakt is dat nog goed op te lossen als je dat zou willen. De stickers komen overeen met de kleurplaat op de pagina. Deze bladzijden zijn wel dubbel bedrukt en ook iets dunner. Potlood is dan ook zeker aan te raden om te gebruiken. Tenzij je het niet erg vind wanneer de stift doordrukt op een andere tekening.

Wanneer haal je deze kleurboeken in huis?

Het lijkt allemaal steeds eerder te beginnen. De pepernoten liggen in augustus al in de winkel (zou er een tijd komen wanneer ze niet meer weg gaan uit de winkels?) en op dit moment zijn er volop kerst en Sinterklaasartikelen te koop. Ik schreef al over de Sinterklaas inkopen die ik heb gedaan. Met dit Sinterklaaskleurboek en Sinterklaasstickerboek kun je ook nog wel even wachten. Maar vergis je niet, precies wanneer je kinderen bedenken dat ze het leuk vinden om een Sinterklaaskleurplaat te maken heb je het niet in huis. Dus wees voorbereid en sla vast een Sinterklaaskleurboek en/of -stickerboek in.

Sinterklaaskleurboek en Sinterklaasstickerboek - achterkant

Sinterklaaskleurboek | Uitgeverij: Deltas | ISBN:9789044766363 | Prijs: 7,95 euro | Meer informatie bij je lokale boekhandel of klik hier voor bol.com

Sinterklaasstickerboek | Uitgeverij: Deltas | ISBN: 9789044766240 | Prijs: 7,95 euro | Meer informatie bij je lokale boekhandel of klik hier voor bol.com

Sinterklaaskleurboek en Sinterklaasstickerboek - pinterest

Afbeelding illustratie van Freepik

footer

1 thought on “Sinterklaaskleurboek en Sinterklaasstickerboek met Sinterklaasliedje

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: